“Minden bőség alapja: méltányolni az életedben már meglévő jót…Minden bőség forrása valójában nem kívül található, hanem része annak, aki vagy…A bőség és ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.” – írja Eckhart Tolle. A külvilágot a belső állapotunkon keresztül látjuk. Ezért, ha mást szeretnél kívül tapasztalni, érdemes – és könnyebb is – először átalakítani a belsőt.

Néhány éve egy nagyon eladósodott ismerősöm azon szomorkodott, hogy a csekkjei egy részét nem tudja befizetni. Azt mondtam neki, hogy örülhetne viszont azoknak a csekkeknek, amiket már befizetett. Ő azt mondta, hogy az hazugság lenne.

Valójában ugyanazt a külvilág darabot néztük, csak ő az ínség állapotából, én meg a bőség állapotából. A különbség viszont óriási. Ha megelégedéssel gondolok a csekkekre, amiket már befizettem jó érzés van bennem, és ezzel még több bőséget engedek be az életembe. Ha szorongással nézem a befizetetlen csekkeket, akkor rossz érzés van bennem, és az ínséget teremtem.

Minden jó gondolat, örömmel és békével eltöltő emlék, történet ugyanilyen jótékony hatású az éjszakai megpihenésedre, a másnapi ébredésedre, és az ébredésből kibomló nappalodra. Online Pénz-Vonzó Kurzusomat ehhez hasonló napi történetekkel, idézetekkel és gondolatokkal egészítettem ki, hogy még jobban megtámogassam a Kurzus résztvevőit az aggodalmak, és más negatív mintázatok elengedésében és a Végtelenbe tágulásban.  Az eddigi anyagon kívül hét héten keresztül minden nap kapsz egy olyan megerősítést, amellyel elalvás előtt áthangolhatod a rezgésedet.

HOLNAP ÉJFÉLIG (december 6.) az Online Pénz-Vonzó Kurzusomat azon az áron rendelheted meg, amit 5000Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni. Ha már részt vettél a kurzuson, de szeretnéd tovább tágítani bőség-tudatodat, akkor megrendelheted most külön a 7×7 napi megerősítést!:

Online Pénz-Vonzó Bőség-Kurzus

indul: 2011. december 8.

ALAP CSOMAG:7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a pénzt!

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 8800Ft. AJÁNDÉK! Az alap-csomagot, most azon az áron rendelheted meg, amit 5000Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részvételi szándékodat HOLNAP ÉJFÉLIG (december 6.)  jelzed!

ÚJ! Az alap-csomagot kiegészítő, új 7×7 napi megerősít kedvezményes (2000Ft) áron rendelheted meg!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába: http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/onlinepenzvonzo/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta