Tavaly novemberben elhatároztam, hogy életem nagyobb részét Egyiptomban szeretném tölteni, és ehhez voltak jól megalapozott terveim. A terveim januárban elkezdtek dugába dőlni, és február második hetére semmi biztos nem maradt a kinti életemmel kapcsolatban. Csak a hívás, hogy menjek. A bizonytalanságot láthatjuk úgy, hogy nincsen semmi. De láthatjuk úgy is, hogy bármi lehet.

Februárban ugrottam és mentem a bizonytalanba. Elhatároztam, hogy kalandként tekintek az egészre, elengedem a kontrolt és megnézem, hogy mi akar számomra megszületni ebből a bizonytalanból. És a bizonytalanságból az kerekedett ki számomra, hogy Egyiptom elkezdett a tenyerén hordozni, rengeteget kaptam, minden szinten. Egy csomó olyan dolog történt és történik, amit én nem tudtam volna kitalálni, de mivel megengedtem, hogy vigyen az áramlás, az tényleg vitt az egyre nyíló csodák felé.

Milyen az, amikor beengeded az életedbe a bizonytalan nagy kalandját? Pont olyan, mint amikor elindulsz felfedezni egy számodra új helyet tervek nélkül. Erről eszembe is jutott az első párizsi utam. A húgommal utaztunk oda, pontos terveink voltak arra nézve, hogy miket kell megnéznünk és utáltuk az egészet. Akkor azt hittem, hogy a város nem jött be nekem. De aztán egy év múlva visszamentünk, szerencsére tervek nélkül, és kiderült, hogy nagyon szeretem Párizst. Mert nem rohantunk, nem volt útvonalunk, egyszerűen csak bóklásztunk és így a város meg tudott ajándékozni a varázslatával.

És ez valójában az életünk minden történésével és területével így van. Haladhatunk benne tervek szerint, kipróbált útvonalon, de azzal el is zárjuk magunkat attól a rengeteg csudijó újtól, ami még kinyílhatna számunkra. Ráadásul ki is alakulnak olyan helyzetek, amikor a terveink dugába dőlnek. És ez lehet számunkra katasztrófa, vagy lehet egy izgalmas kaland. Ha katasztrófaként tekintünk rá ellenállásban vagyunk, és minden nehezen megy. Ha kalandként tekintünk rá, akkor megengedésben vagyunk és megjelenik az életünkben a csoda.

Vasárnapi Megengedés Kurzusomon megtapasztalhatod, hogy tényleg ajándékokat kapnál akkor, ha az ellenállás helyett a megengedést választanád. Még néhányan igénybe vehetitek az első tíz főnek járó kedvezményes árat:

„Engedd el az Evezőket!” – MEGENGEDÉS KURZUS

2011. október 2. 11:00-18:00

 “Ha már nem evezel az áramlattal szemben – ha elengeded az evezőket, és ellazulsz természetes Jólétedben -, a mindig bővülő éned és összes vágyad teljesülése felé haladó Áram elvisz vágyaid teljesüléséhez.  Az a meggyőződés, hogy le kell győznöd valamit, önmagától szembefordít az áramlattal. Ha megérted, hogy minden vágyad könnyűszerrel megvalósulhat, önmagában az áramlat irányába fordít.” (Esther és Jerry Hicks)

A napunk három részből áll:

12:00-13:00     Saját életből vett példákkal illusztrál előadás a MEGENGEDÉS átalakító erejéről.

14:00-14:30     A MEGENGEDÉS állapotába való átlépés egyszerű gyakorlatának közös gyakorlása

14:30-18:00     A résztvevők által elhozott élethelyzetek felállítása, és az arra való rápillantás, hogy hová visz minket a szituáció, ha engedjük történni

A kurzusról további információt ide kattintva találsz!

A Megengedés Kurzus részvételi díja 9 000 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 7000Ft, ha benne vagy az első tízben!


Jelentkezéshez küldd el nekem a MEGENGEDÉS szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

 

Ezt  írtam feljebb:  „És a bizonytalanságból az kerekedett ki számomra, hogy Egyiptom elkezdett a tenyerén hordozni, rengeteget kaptam, minden szinten.” Azt viszont szeretném megosztani veled, hogy ennek volt egy folyamata. Volt egy átfutási idő, amikor abból, hogy mi lesz nem lehetett látni semmit.

És ez volt az az időszak, amikor is ELENGEDTEM minden elvárásomat arra vonatkozólag, hogy mi hogyan legyen és megpihentem az ürességben. Megerősítettem magam a bizalomban, hogy az életem értem történik, még akkor is, ha azt abban a pillanatban nem látom, és MEGENGEDTEM, hogy történjék az élet csak úgy magától. És végül beleléptem a BEENGEDÉS állapotába, azaz feszült várakozás helyett észrevettem, hogy mennyi ajándék van máris abban, ami addig ürességnek tűnt és elkezdtem azokat élvezni. És aztán egyszer csak azon vettem észre magam, hogy minden virágzik körülöttem és kényeztet az élet.

Azóta sokkal könnyebb megengednem, hogy menjen, ami menni akar és beengednem, ami jönni akar :-)

Számodra is lehet ez könnyű! Ha van az életedben olyan megváltozott élethelyzet, amiben elakadtál akkor az új online kurzusom segítségével elengedheted az ellenállást, a bizalom állapotába lépve megengedheted az életed kinyílását és beengedheted azt, amire vágysz. A kurzus anyaga nemcsak jelen helyzeted átalakításában segít, hanem megtanulsz vele egy olyan új élethez való hozzáállást, amivel választhatod a folyamatos jóllétet az ellenállás és harc helyett. HOLNAP ÉJFÉLIG MÉG KEDVEZMÉNYES ÁRON JELENTKEZHETSZ:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: október 23-án, a Sötét Hold Elengedést támogató erejében

5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat * 5 személyes visszajelzés

Az öthetes kurzus alatt a minket és a világot felépítő 5 elem ereje támogatja a transzformációs folyamatunkat:

Első hét: Föld Elem – a fizikai szint megtisztítása és vágyaink megfogalmazása

Második hét: Tűz Elem – energiáink megtisztítása és az energiáink fókuszának a hiányról a Vanra irányítása

Harmadik hét: Víz Elem – érzelmeink megtisztítása és a jóllétünket támogató érzelmek választása

Negyedik hét: Levegő Elem – gondolataink megtisztítása és a jóllétünket támogató gondolatok választása

Ötödik hét: Szer-Elem – az ötödik elem a Szer-Elem, ahol minden összeér, és ahonnan minden születik, az ötödik héttel a Létezés állapotába érkezünk, amely az erőlködés nélküli, örömmel való átélése a pillanatnak, amelyből az életünk teljessége természetesen kibomlik

A kurzusról további információt ide kattintva találsz!

Az öthetes online kurzus részvételi díja: 17500Ft. KEDVEZMÉNY! Az első tízből már kimaradtál, de még megkaphatod a kedvezményes árat (12500Ft), ha HOLNAP ÉJFÉLIG bejelentkezel! Ha október 15-ig bejelentkezel a te részvételi díjad csak 15000Ft

Jelentkezéshez küldd el nekem az ELENGEDÉS szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

 

 

Szeretettel,

Veres Kriszta

 

Szeretettel,

Veres Kriszta