Közeledik november 11-e, és a 11:11 Portál megnyílása. Ez a Portál minden évben felkínálja a lehetőséget, hogy spirituális fejlődésünket felgyorsítsuk, és másik szintre emeljük a Lelkünkkel és az Istenivel való kapcsolódásunkat.

Ez az év, 2020 kiemelten fontos, hiszen teljesen egyértelmű, hogy a közepén vagyunk egy FÖLD egészét megrázó, megújító transzformációs folyamatnak. A régi széthullik, és születik az ÚJ FÖLD. És mindez jelen pillanatban elég sok dráma közepette történik, mivel a Mátrixot irányító háttérhatalom foggal-körömmel ragaszkodik a saját létéhez, ezért a kontrolt a Covid manipuláción keresztül igyekeznek megszilárdítani.

Viszont az ÚJ FÖLD megszületése a kozmikus terv része, és ezt a terv rajtunk keresztül valósul meg akkor, ha emeljük az egyéni tudatosságunkat, mely emeli a kollektív tudatosságot.

11:11 FényKódok Aktiválása

2020. november 11.

Ízisz Temploma

1111activation

Ízisz Temploma Philae szigetén áll, Aswanban. Egyiptom gyökércsakra temploma, a Király és Királynő közötti Szent Egyesülés Szentélye.Ez a Templom hívott minket magához a 11:11 FényKódok fogadására és továbbadására.

2020. november 11-én a kelő napnál vesszük fel a kollektív aktiválás videóit a Papnő Kapunál, a Szerelem Kapunál, Ízisz és Ozirisz eredeti Szent Szigetén.

Ugyanezen a napon 5 főnek tudunk lehetőséget biztosítani egyéni aktiválásra.

A kollektív aktiváló üzenetek díja 5 510Ft (két videó, az egyik Karimtől, a másik tőlem). Az egyéni aktiválás díja 22 110Ft (két üzenet, az egyik Karimtől, a másik tőlem, az egyéni aktiválásra jelentkezők megkapják a kollektív üzeneteket is).

Ezen a napon készül egy különleges szakrális olaj is:

11:11 Szakrális Olaj

Az olaj alapja jázmin, melybe összeelegyítünk Ízisz-Magdaléna Olajával és a Szent Király olajjal. Ezzel a keverékkel dolgozunk november 11-én Ízisz Templomával és megtöltjük a 11:11 Fénykódokkal.

Egy üveg (20gr) olaj ára 4400Ft.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Mire jelentkezel? (egyéni, kollektív, 11:11 olaj):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom