Magdaléna Vérvonal Aktiválások

Magdaléna nyomában indulunk Katárföldre és Katalóniába szeptemberben. Oda, ahol a Katárok, Magdaléna és Easa leszármazottai őrizték az eredeti Krisztusi Misztérium tanításait, melynek fontos dokumentumait Katalóniában rejtették el, a Pireneusokban. Varázsföld tündér dolmenekkel, ősi szent ligetekkel, melyek késöbb Ízisz Templomaivá váltak, majd Magdaléna léptei keltették új életre őket.

A szakrális utazásunk megtelt, de három aktiválást rögzíteni fogunk, és így online formában te is tudsz velünk és az érkező energiákkal kapcsolódni!

Szeptember 22-ig kérheted az aktiválásokat:

Magdaléna Vérvonal Aktiválások

3 aktiválás, melyet szeptember 23-án küldök ki újra

A felkeresett helyszíneink közül három helyről érzékelem, hogy az ott kapott tanításokat, aktiválásokat tovább adhatjuk online formában is:

Szerelmesek kútja * Montsegur Katár vára * a Francia Nő Kertje Gironában

A helyszínek változhatnak a helyszíneken beérkező információk vezetését követve.

Az aktiválások részvételi díja 12222Ft. Szeptember 22-ig rendelheted őket!

MEGRENDELÉS:

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom