Káoszból VÉGTELEN Fénykódok Aktiválása

Sokan beszélnek Káoszba fulladó Világról, és a változást övező katasztrófákról, összeomlásról, rengeteg nehézségről, szűk-ségról. Az én Lelkem hiszi és tudja a Kiteljesedésből, Gyönyörből születő Változást. Érzékelésem szerint ebben kapuk segítséget az Univerzumtól a 11:11 Portál Fénykódjaival, melyek aktívan hatnak ránk egészen február 1-ig.

A Káosz része a változásnak. A Mágus a Káoszból meríti az erejét. A Káoszban EGYütt táncolnak az Őserők, melyekből a formát fomáljuk. A Káoszban ott táncol a VÉGTELEN. Végtelen Lehetőség, Végtelen Bőség.

A Káosztól való félelem Szűk-séget szül. A Káosznak való megadás, elvisz a Káosz uralásához, és az abból születő Végtelenhez.

Választod a Kiteljesedésből és Gyönyörből születő változást? Ha igen, akkor várlak Téged az online és személyes aktiválásokra!

„Káoszból VÉGTELENBE” Fénykódok Aktiválása

1 online + 3 személyes aktiválás

választhatod a teljes folyamatot, vagy egy-egy részét is

11:22 Tobozmirigy Aktiválás – Online

2023. november 22-én fogadjuk az aktiválást és november 25-én küldjük ki először

A gízai Fennsíkon a Nagy Piramisban vesszük fel november 22-én ezt az aktiválást, ami két videó anyagból áll. November 11-én, a  11:11 Fényportállal elkezdtek beáradni azok a kódok, amik a Tobozmirigy aktiválását segítik elő. Ezek Fényében eltűnik a Káosztól való Félelem. A kódok több hullámban érkeznek november 22-ig, így az aktiválást a 11:22 energiájában vesszük fel.

Káoszból a VÉGTELENBE – Szellemi Aktiválás

2024. január 28. 10:00-13:00, Harmónia Palota

A Fény nem tud nem lenni, a Fény kiáradása az Élet. A Fény kiáradása Isten jelenléte. A világunk egésze Istenben lüktet, még akkor is, amikor a Szétválasztottságot tapasztaljuk, és a Fény hiányának illúziójában elveszünk.

Az Őskáosz ismérvei a határok nélküli áramlás, bizonytalanság, a rejtett, a sötét…

Az Őskáosz Mindennek hiánya és Mindennek lehetősége…

Ezzel az energiával utazunk ezen az aktiváláson az Ogdoadok segítségével.

—–

Káoszból a VÉGTELENBE – Lelki Aktiválás

2024. január 28. 14:00-17:00, Harmónia Palota

BA – a Lélek örök része. Ezen részünk az Isteni teljességben létezik.

A REN – a Lélek azon része, amit a fizikai inkarnációban a Lélek tervéből megvalósítunk.

A KA – a duplánk, mely az Isteninek való megadáson keresztül válik az Isteni duplájává.

Ezen aktiválás ezt a három Lélekrészt hozza EGYségbe, az Ankh és Toth energiájának vezetésével.

—-

Káoszból Végtelenbe – Testi Aktiválás

2024. január 28. 18:00-21:00

Engedni, hogy a testi, fizikai létezésünk csatornázza az Isteni Fényt és minden körülmények között a Végtelen tapasztalja. Testi szinten élni az Alkímia varázslatát, mely a szétesésből a Lehető Legjobbat Teremti.

Ezzel utazunk ezen az aktiváláson.

Az aktiválások részvételi díja 11880Ft.

KEDVEZMÉNY!

A 4 aktiválás EGYüttes részvételi díja 41880Ft, amennyiben jelentkezésed és a részvételi díj kifizetése megtörténik november 22-ig!

A 4 aktiválás EGYüttes részvételi díja 38880Ft KEMET SZERELMESEINEK – azaz mindenkinek, aki már járt velünk szakrális úton -, amennyiben jelentkezésed és a részvételi díj kifizetése megtörténik november 22-ig!

A 3 személyes aktiválás EGYüttes részvételi díja 31880Ft, amennyiben jelentkezésed és a részvételi díj kifizetése megtörténik december 29-ig!

JELENTKEZÉS:

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev:
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom