„Micsoda felszabadulás, hogy a ’hang a fejemben’ nem én vagyok! De akkor ki vagyok? Az, aki azt hallja. A gondolkodást megelőző tudat vagyok, a tér vagyok, amelyben a gondolat – vagy érzés, vagy érzékszervi érzékelés – megjelenik, illetve történik” (Eckhart Tolle)

Egy hölgy ült a nappalimban, és az egyiptomi helyzeten háborgott és aggódott azon, hogy merre megy az országa. Mondtam, hogy az aggodalom nem segít, sosem segít, attól nem változik meg semmi. Ő meg mondta, hogy ezt másképpen nem lehet kibírni, és nem lehet elszakadni az eseményektől, meg a hozzájuk kapcsolódó gondolatoktól.

LEHET. Persze szükséges hozzá a döntés, hogy LEHET.

Egy fiú ül a nappalimban. Krónikusan negatív. Ahogy egy pillanatra felvillan benne a szeretet, és valami, amiért hálás lehet, azonnal visszasiet a puffogásba, és felülírja azt, amit előtte még jónak talált. Amikor erre felhívtam a figyelmét, akkor előhúzta az abszolút ütőkártyát, az orrát, amit egy baleset után négy éve – és azóta sokszor – megoperáltak, és azóta nem teljesen jó a légzése. Tehát visszaértünk oda, hogy ilyen orral csak rosszul lehet lenni,és nem lehet jól élni. Mondtam, hogy meg tudja változtatni a gondolatait, és nem kell állandóan az orrára gondolnia. Mondta, hogy nem lehet. Megmutattam hogyan lehet. Erre azt, mondta, hogy ez csak egy ideig működik, de aztán újra megjelenik az orrával kapcsolatos gondolat.

Ja! De akkor ismét LEHET új fókuszt adni a figyelmünknek. Senki nem áll ott a fejünknél pisztollyal és kényszerít arra, hogy sokat időzzünk a saját magunk által létrehozott gyötrelmekben.

Mindkét fenti eset világosan megmutatja, hogy mindig a mi döntésünk az, hogy azonosítjuk magunkat a gondolatokkal, érzésekkel, vagy átlépünk abba a Végtelen Térbe, amelyről Tolle beszél.

Egy olyan napra várlak, ahol több, egyszerű és bármikor elvégezhető módját tanítom meg a gondolatokból való kilépésnek és a Végtelen Térben való megpihenésnek:

 Végtelen Tér – Meditációs Nap

2012. május 17. 10:00-18:00

 És milyen ez a Tér?

Csenddel és nyugalommal teli, és abból a csendből és nyugalomból végtelen szépség bomlik ki. Az a tér végtelen lehetőséggel teli, és abban a térben megpihenve az univerzum lehetőséget kap arra, hogy a neked legjobbal ajándékozzon meg. Abban a térben minden tudás rendelkezésedre áll,  nem kell megtanulnod és kutatnod, csak megpihenned ebben a térben és az, amire szükséged van megnyílik előtted.

Csak egyet kell tenned. Annyit, hogy belépsz ebbe a térbe és minél több időt töltesz ott.

A szertartások és különböző programjaim alkalmával ebben a térben létezünk. Többen jeleztétek már, hogy szeretnétek megtanulni, hogyan tudtok megérkezni ebbe a térbe egyedül is. Ezen a meditációs napon olyan meditációs módszereket tanulunk és gyakorlunk együtt, melyek nekem is segítettek az évek folyamán, és amelyeket a szertartásokon is alkalmazok.

A work-shop részvételi díja 11000Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 9000Ft, ha május 15-ig bejelentkezel!

Ha részt veszel legalább három esti programomon, akkor ezen a meditációs napon további 2000Ft kedvezménnyel vehetsz részt (azaz a te részvételi díjad csak 7000Ft)

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Részt veszel-e három esti programon?: *
Kérlek nevezd meg a három esti programot: *

 

 

Ezekből az esti programokból választhatsz:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM Work-shop
2012. április 30. 18:00-22:00

A te részvételi díjad csak 4000Ft, ha április 16-ig bejelentkezel!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

„A TESTEM TEMPLOM” – Táncmeditációs Szertartás
2012. május 7. 18:30-21:30

A Te részvételi díjad csak 3500Ft, ha április 16-ig bejelentkezel!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

„Jézus Mária” Szertartás
2012. május 14. 19:00-21:30

A Te részvételi díjad csak 3200Ft, ha április 20-ig bejelentkezel!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Megszentelt Szexualitás Work-shop
2012. május 11. 18:00-22:00

A te részvételi díjad csak 4500Ft, ha április 16-ig bejelentkezel!

 Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

„A SZERELEM Rózsakertjében” Szertartás az Istennő Templomban

2012. május 1. 19:00-21:30

A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha április 15-ig bejelentkezel!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

 Ölelő-Fátyol Szertartás * 2012. május 3. 18:30-21:30

A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha április 16-ig bejelentkezel!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!