Az Orákulum szó ismerős lehet számodra a Mátrix című filmből, de eszedbe juthatnak róla az ókor híres jóshelyei is. Nem szeretem a jóslás, és a jós szavakat, mert túl sok negatív töltet kapcsolódik hozzájuk. Szeretem a Láthatatlanba pillantót inkább Orákulumnak nevezni, mert egy teljesen más energia-mezőt és rezgést hív meg ez a szó.

Miért van bennem ellenérzés a jóslással és jövendőmondással kapcsolatban? Mert a legtöbbször azt kapcsolják hozzá, hogy valaki megmondja a jövőre vonatkozó tutit, amiben megnyugodhatunk, vagy jól felzaklatódhatunk. Másoknak is vannak hozzám hasonló ellenérzései, ezért sokszor kérdezi meg az, aki eljön hozzám, hogy mit is értek kártya-olvasás alatt. És ilyenkor mindig eszembe jut a címnek választott mondat, ami a Csillagok háborúja Yoda Mesterétől származik. A Mester éppen Luke Skywalkert tanítja, amikor annak hirtelen látomása lesz, a barátait látja veszélyben. Majd arról kérdezi a Mesterét, hogy meghalnak-e a barátai és Yoda Mester erre válaszolja azt, hogy nem lehet tudni, mert a jövő mindig mozgásban van.

Én is ebben hiszek, a jövő mozog és változik, mert a döntéseinktől függ. Nem gondolom azt, hogy a kártyából egy lefixált jövendőt Greek Oraclelehet kiolvasni, nem is törekszem rá. A jövőt mi magunk teremtjük, mint ahogyan életünk minden történését is mi magunk hoztuk létre, a gondolatainkkal, meggyőződéseinkkel és hitrendszereinkkel. A kártya és a divináció minden egyéb formája abban segít – ez a saját véleményem -, hogy belepillantsunk a fátyol mögötti világba, azaz az éppen aktuális élethelyzetre a Lélek szemén keresztül nézzünk rá.

A Láthatatlanba pillantás abban segíti az élete alakulásáról kérdezőt, hogy a Lélek szemszögéből értse meg az élet-helyzeteket, és így rálásson arra a lehetőségre, amely számára abban a helyzetben a legjobb.

A Láthatatlanba pillantáshoz rengeteg eszközt használhatunk, kártyát, születési számokat, kristálygömböt, de lehet eszköz az égen futó felhő, a kávézacc és akár a kérdező teste, aurája is. Bármilyen eszközt is használunk az, hogy az mekkora rálátást nyit meg nagyban függ az Orákulum tudat-állapotától. Minél nyitottabbak vagyunk az érzékelésünkben annál több és pontosabb információt kapunk. Ugyanazok a lapok jelenthetnek teljesen mást két embernél, mert a kártya eredeti jelentéstartalma módosul azáltal, hogy a kérdező mit hoz oda, milyen energiák, tapasztalások vannak jelen az életében.

Orákulum kurzusomat azoknak ajánlom, akik éreznek hívást a Láthatatlanba pillantás felé, de még nem indultak el ezen az úton. És ajánlom azoknak is, akik valamilyen formában már gyakorolják ezt, de szeretnék mélyíteni az érzékelésüket, szeretnének tágabbra nyílni a Láthatatlan üzenetei felé.

Orákulum kurzusomat augusztusban indítom:

ORÁKULUM KURZUS

online felkészítő rész indul 2014. augusztus 10-én

személyes találkozó 2014. augusztus 30-31.

Az online felkészítő részben két tíznapos gyakorlatot kapsz, amellyel az érzékelés mély rétegei nyílnak meg számodra. A 20 nap alatt egyszer találkozunk skype-on, hogy megbeszéljük a tapasztalásaidat, illetve segíthesselek még mélyebbre lépni.

A személyes két napunkon gyakoroljuk a divináció különböző formáit.  Az első napon olvasunk az elemekből – levegő, víz, tűz, föld -, és gyakoroljuk a kártya Lélekből való használatát. A második napon a csatornázás módszerét gyakoroljuk. A hétvégét a benned élő Orákulumot megszentelő szertartással zárjuk.

Az online felkészítő rész részvételi díja 13 000Ft. A személyes kétnapos találkozó részvételi díja 25000Ft. Jelentkezésedet az online rész díjának befizetésével tudom elfogadni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, email címed és az ORÁKULUM szót: jelentkezem@vereskriszta.com