„Táncoltam nekik, amikor táncoltak értem. Szerettem őket, amikor szerettek értem. Érintésük volt a táplálékom, csókjaik a nektárom. Mozdulataikban örömet találtam és az Én boldogságom lett az ő eksztázisuk” (Adrien P. Kezele, Az Istennő visszatér)

A szerelem megjelenését és a kapcsolatok kezdeti szakaszát a vágynak és szenvedélynek a szépséges izzása kíséri, és ez az izzás áthatja a szexuális összetalálkozást. És aztán egy idő után a pár gyakran azt tapasztalja, hogy ez az izzás kopni kezd, a szeretkezések, mintha olyan parázsló-megszokássá változnának, sőt néha szinte teljesen meg is szűnnek. Ilyenkor sok pár – meg a közvélemény is – azt gondolja, hogy az együtt töltött idő múlásával ez szinte természetes. A tűz lassan kialszik, nem lehet hosszú távon fenntartani a szenvedélyt. És ilyenkor sokan azt gondolják, hogy az segít, ha mindenféle szexuális praktikákkal dobják fel az ellaposodott házaséletet. Vagy már fel se akarják dobni, hanem azt gondolják, csak az segít, ha kívül keresnek, mert csak az újjal tud megjelenni a szenvedély. És egy új kapcsolódásban tényleg meg is tud jelenni, de persze egy idő után az is ellaposodik majd. Tényleg így kell ennek lennie? Szerintem nem.

A vágy és szenvedély tovatűnése, a szexualitás semmilyenné válása tapasztalataim szerint a Lélektől Lélekig kapcsolódás hiányát jelzi, illetve ebből fakad. A Lelkünk viszont velünk van, mindig, ezért bármikor változtathatunk ezen, és bármikor újra összekapcsolódhatunk. A miénk a döntés.

Mindig választhatod a Lélektől Lélekig kapcsolódást, és a megszentelt szexuális energiákban való együtt-repülést. Várlak téged, ha szeretnél ennek hogyanjáról többet tudni:

Megszentelt Szexualitás Work-shop

2012. augusztus 2. 16:00-22:00

A transzformációs szexualitás túlmutat a másikkal való szerelmen, túlmutat az utódok létrehozásán és a fizikai kielégülésen, miközben mindezeket magában hordozza. A transzformációs szexualitás megadás, teljességgel megnyílunk a másik felé, megadjuk magunkat a benne lüktető Isten/nőnek, ily módon saját isteni lényünknek és a fizikai eggyéváláson keresztül megtörténik az Egységbe való megérkezés, azaz eggyéválunk a Forrással.

A work-shop programja:

16:00-18:00  „Az efféle szenvedély már ima” – előadás a Szent Szexualitás misztériumáról, a Szerelem Papnőinek ősi tanításairól

18:20-19:20  Tisztító Szertartás szexualitással kapcsolatos negatív mintáid elengedésére

19:30-21:30  Lélek-rituálék, melyekkel megszentelheted a szexuális energiáidat, melyek segítségével a szeretkezés két ember közötti EGY-be repítő imádsággá változik

21:30-22:00 Megosztó kör, melyben felteheted a kérdéseid

A work-shop részvételi díja 7 500 Ft. MÉG NÉGY FŐ JELENTKEZÉSÉT TUDOM ELFOGADNI!

Ha már részt vettél a korábbi Megszentelt Szexualitás Work-shopon, de szeretnél ismételni, illetve elmélyíteni ismereteidet akkor a te kedvezményes részvételi díjad csak 2900Ft.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Részt vettél-e a korábbi Megszentelt Szexualitás Work-shopon?: *