Minden nép emlékezetében ott van az Éden-Kert élmény. Minden vallás beszél róla. Atlantisz, Avalon, Aranyos Szegellet, Tündér-Sziget, Éden…A Földi Mennyország, amely valaha a miénk volt, és amelyet elvesztettünk…

Én most ezt az Éden-Kert élményt Lemúriának nevezem. A hatalmi játszmák és félelmek nélküli, békés világot, az ujfold2EGY fizikaiban való tökéletes megtapasztalását. Ahol még töretlen volt a bizalom bennünk. És csak a VAN érzését ismertük.

Ezt az Éden-Kert élményt vittük tovább Atlantiszra és éltük Atlantisz tiszta időszakaiban. Atlantisz elvesztése után a Lemuria élményt létrehozó tiszta energiákból – amikor azt mondom tiszta a félelmek nélküli teljes bizalmat és szeretetet értem alatta – teremtettünk új világokat a Föld különböző pontjain. Mindegyik világ kinyitotta az atlantiszi karma meggyógyításának lehetőségét. A gyógyulás azóta is zajlik. Jó ideje egyre intenzívebben.

Hiszen ez a cél: “A célunk immár: fölébredni az álomban. Ha fölébredettek vagyunk az álomban, az ego teremtette földdráma véget ér, és egy jóindulatúbb, csodás álom bontakozik ki. Ez az Új Föld.” (Eckhart Tolle)

Az Új Föld nem utópia. Már éltük. Ennek emléke ott él bennünk, amikor az emlék aktív megnyugszik az elme, elcsendesednek a gondolatok, feloldódnak a félelmek, bizalomban pihen lényünk egésze és nyitott szívvel vagyunk jelen.

Ezen emlékben való belső megpihenés mindannyiunk számára fontos. Ezen emlék aktívvá tétele szükséges ahhoz, hogy az életünk szépségben bonthassa ki magát.

Szeptemberi budapesti tartózkodásom alatt tartottam egy egynapos kurzust, ahol  LEMURIA energiájának generálását és kisugárzását tanultuk meg. Ha nem tudtál ott lenni a kurzuson, de szeretnél ezzel az energiával utazni, gyógyítani, akkor most megrendelheted a hanganyagokat.

A kurzust most MEGÚJULÁSI kedvezménnyel rendelheted augusztus 20-ig:

LEMURIA-TÉR – Gyógyítói Kurzus Hanganyagai

A hanganyagokat azoknak ajánlom, akik gyógyítóként tevékenykednek és szeretnék bővíteni azt, amit adni tudnak. Ajánlom azoknak is, akik családban és baráti körben szeretnének azért tenni, hogy a számukra fontosak minél harmonikusabban élhessenek. És azoknak, akik szeretnék saját magukat is megpihentetni Lemuria finom, biztonságot adó rezgésében.

A hanganyagok segítségével olyan gyakorlatokon utazunk keresztül, melyek segítenek abban, hogy a Lemuria-élményt minél erőteljesebben hozd elő magadból és a térből, és annak gyógyító erő-terében meg tudj tartani másokat.

A hanganyagokat most  8000Ft helyett, 2600Ft-ért rendelheted augusztus 20-ig.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom