A spiritualitásban való elmerülés vajmi keveset ér, ha a mindennapokból kiszakított önálló egységet képez, azaz egyfajta meneküléssé válik. A spiritualitás út, melyen a Lényegünket, a Valódit, a Lelket engedjük testet ölteni a mindennapokban, minden pillanatban. Ezzel kapcsolatban a legtöbb kihívás a családi kapcsolódásokban, párkapcsolatban szokott érni minket.

Mindannyian vágyunk arra, hogy a szeretteink jól legyenek, hogy harmonikus, boldog életet tudjunk teremteni lelekcsaladegyütt. Persze senkit sem lehet megerőszakolni, mindenkinek van egy útja, amit be kell járnia, ahol találkozik a saját Lélek kihívásaival.

Hogyan tudjuk gyógyítani a családot, a szüleinket, a párunkat, a gyermekeinket anélkül, hogy beleavatkoznánk az ő életükbe, szabad döntéseikbe, anélkül, hogy elvesznénk a megmentésükben, megváltoztatásukban és saját elvárásainkban?

Hogyan tudjuk a családi kapcsolódásainkat a Lélek szintjére emelni, és saját magunkon keresztül segíteni a többieket, támogatni őket a saját Lelkükkel való kapcsolódásban?

Ebben segít új kurzusom, amelyre várlak szeretettel:

 “Lélek-Gyógyító a Családban” Kurzus

2015. március 12-én indul online formában

személyes találkozás március 22-én

A kurzus két részből áll. Az első online részben két gyakorlatot kapsz, mely segít a családi kapcsolódásokon belüli nehéz helyzetekben visszakapcsolódni a Lelkedhez, és oda helyezni a kapcsolódásokat, a szituáció egészét. A 10 napban zárt Facebook csoportban tartjuk a kapcsolatot, mert a csoporton belüli tapasztalások egymással való megosztása, illetve az én támogatásom segít mélyíteni a folyamatot.

A budapesti gyakorló napon tovább gyakoroljuk azt, hogy hogyan kezeld Lélekből, gyógyítóan, támogatóan a különböző harmóniából kimozdult, negatív energetikájú helyzeteket, legyen az egy összeveszés, a másik rosszkedve, érzelmi zsarolás stb…

A kurzus részvételi díja 20000Ft. Jelentkezéskor ebből 13000Ft fizetendő. A maradék 7000Ft a személyes találkozás napján.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a LÉLEK-CSALÁD szót: kriszta@vereskriszta.com

Ha családtagjaid nyitottak arra, hogy direkt módon segíts nekik gyógyításokkal, az a legszerencsésebb, ebben az esetben a Lélek-Gyógyítói Kurzust ajánlom figyelmedbe! IDE KATTINTS információért!