A labirintus mintázata ősidőktől fogva kíséri az emberiséget. Szinte minden kultúrában felbukkan különböző formákban. Krétán megjelenik érméken, az észak-amerikai indiánoknál sziklába vésve, Angliában barlang falán és Glastonbury szent hegye körül. A skandináv országokban a tengerparton kövekből kirakva, Indiában fűszerekből és virágokszirmokból szórják ki a lakodalmas ház elé…

Életem első labirintus élménye a semmiből érkezett. Talán 2002-ben lehetett. Egy alternatív gyógyításban használt gép teraputáinak labirintuskonferenciáján vettem részt, mint szervező, az utazási iroda részéről. Az egyik meghívott előadó labirintus-járást hozott magával. Akkor még semmit sem tudtam a labirintusokról, egyszerűen csak odaadtam magam az élménynek, ami teljesen elvarázsolt és még hetekig kitartott a béke, amit hozott.

Aztán a labirintus visszaköszönt a papnő iskola első évében, mint erőteljes transzformációs eszköz. Megtanultam én is elkészíteni, és használtam is különböző szertartásokon, elvonulásokon különböző anyagokból felépítve. Nagyon sok mély átalakulási folyamatot indított el saját és mások életében is. És nem utolsó sorban rengeteg életet-átalakító felismerést hozott.

A Glastonbury Tor körüli labirintus bejárása egyedül és csoportokkal, amelyekből legalább ötöt én vezettem szintén hatalmas élményeket hozott. Például azt, hogy megtanultam élvezni a labirintusban tett hosszú “sétát”, mindenféle eredmények hozzá-kapcsolása nélkül. És megtanultam azt is, hogy a transzformáció folyamata lehet könnyű.

Mára a labirintus mintázata szinte az elmémbe égett, és azt érzem, hogy eljött az ideje, hogy átadjam mindazt, amit tudok róla, hogy még többen legyünk, akik használjuk ezt a csodás eszközt az élet jobbítására.

Várlak Téged, ha terapeuta vagy és szeretnéd a gyógyítói munkádba bevenni ezt az eszközt is. Várlak Téged, ha már használod a Labirintust, de mindaz, ami eddig hozzá kapcsolódott kicsit megülte a gyomrodat és szeretnéd, ha a Labirintus könnyed transzformációs élmények elindítója lenne ezentúl. Várlak Téged akkor is, ha személyes életedbe szeretnéd behívni a Labirintus ajándékait:

LABIRINTUS WORK-SHOP

2014. november 24. 10:00-18:00

Négy labirintus-élményben lesz részed ezen a napon, miközben megtanulsz elkészíteni két labirintusformát (a klasszikus hétgyűrűset és az általam szív-labirintusnak nevezettet). Két különböző labirintushoz kapcsolódó mítoszon is végigutazunk, ami, mint a nap folyamán minden arra tágít ki, hogy szabadjára engedd a kreativitásod a labirintus használatában. A napot egy olyan eseménnyel zárjuk, amivel azonnal be ia avatod magadat a labirintusok használatába.

A work-shop részvételi díja 12 500Ft. Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a LABIRINTUS szót: jelentkezem@vereskriszta.com