A május elsejei Magdaléna Üzenetekben esett szó a Kígyó Erőről, a Kígyó Rend tanítására való visszaemlékezéséről. Arról, hogy hogyan működik ez az energia bennünk, hogyan kapcsol össze a teremtő erőnkkel, és hogyan tökéletesedik ki a szerelmi kapcsolódásokban. 

Ha még nincsen meg neked az üzenet, de szeretnéd, akkor IDE KATTINTVA tudod megrendelni.

A Kígyó Rend egy olyan papnői-papi rend, amely Atlantiszban gyökerezik, és amelynek energiája megjelent aztán később, mindig voltak őrzői, tanítói, akár egyének formájában – például Kleopátra és Mária Magdaléna -, illetve különböző csoportok is továbbadták valamilyen formában ezt az energiát  (jelen volt Aiszklépiosz gyógyító barlangjaiban, illetve a szufizmusban is).

A Kígyó Erőnek a gyógyítói munkában való felhasználását tanító következő kurzusom novemberben lesz:

KÍGYÓ-REND KURZUS

2014. november 16. 18:00-22:00

Erre a kurzusra gyógyítókat, segítőket, teraputákat várok, akik szeretnék erősíteni magukban a fókuszáltságot, és ezzel növelni az átadott energia erősségét és hatékonyságát.

A kurzuson megtanuljuk hogyan tudod saját magadon belül a Kígyó Erőt mesterien működtetni. Ebben a folyamatban teljesen más szintre emelkedik az, ahogyan a figyelmedet fókuszálni tudod, ez kihatással lesz a személyes életedben múködtetett teremtő energiákra és a gyógyításaid hatékonyságára is. A két energiaspirál megfelelő működése teljesen más energiaszintet biztosít, kevésbé fogsz elfáradni, és sokkal könnyebbé válik akár hosszú időn keresztül is koncentrálnod a figyelmedet és az energiáidat.

Azt is megtanuljuk, hogy hogyan tudod a hozzás érkezőket a Kígyó Erő segítsével gyorsan egy sokkal befogadóbb szintre vinni, úgymond kipihentetni a gondolkozásból, az elme kontrolláljéból, és átvinni a Lélek hullámában való gyors és mély megpihenésbe.

A kurzuson oldást is végzünk, amely meggyógyítja benned azt az emléket, ahol lekapcsolódtál a Kígyó Energia segítő, tápláló és teremtő használatáról.

A Kígyó-Rend Kurzus részvételi díja 6000Ft. Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a KÍGYÓ szót: jelentkezem@vereskriszta.com