„Hogyan szeress egy gyermeket igazán? Légy jelen! Mondj igent, amikor csak tudsz! Engedd meg, hogy a konyhai lábasokon zenéljen!  Ha zsémbes, dugd vízbe! A könyveket örömmel olvasd neki! Menj, találjatok rá egy elefántra és pusziljátok meg! Támogasd a bolondságban! Nevess vele sokat! Emlékezz, hogy tulajdonképpen milyen kicsi! Keresd a pozitívat! Tarts meg a szemeid fényét! Menjetek moziba pizsamában! Tanítsd az érzelmeket! Vedd észre, hogy milyen fontos gyermeknek lenni! Tervezzétek el, hogy építetek egy űrhajót! Ne kiabálj! Találjatok fel örömöket együtt! Lepd meg! Szeresd! Nagyon és sokszor! A gyerekek csodálatosak!” 

A Facebookon találtam rá erre az eredetileg angol nyelvű szövegre, és nagyon tetszett. Teljesen áthatja az az érzés, amit a gyermeknevelésről gondolok. Helyesbítek. Amit arról gondolok, hogy hogyan támogathatja egy szülő a gyermekét abban, hogy kiteljesedjék Valódi Önmagában.

Ezért inkább nem is nevezném gyermeknevelésnek. Mert, ami általában gyermeknevelés címszó alatt történik, az szerintem szörnyű. Mit jelent általában gyermeket nevelni a világunkban? Levágni a gyermek repülésre kitárt szárnyait, egyre jobban bekorlátozni, kiölni belőle a fantáziát, és beszorítani azok közé a skatulyák közé, amikben élünk, és amitől mi is szenvedünk, amikből kitörni vágyunk. Engedelmes robottá nevelni, aki megfelel a társadalmi elvárásoknak. Érzed, hogy ez milyen szörnyű? Persze, hogy érzed. Hiszen, ha olvasod a hírlevelem, akkor már elindultál azon az úton, ami a Mátrix kereteit feszegeti. Elindultál oda, hogy kilépj abból, amivé mások neveltek és elkezd élni AZT, AKI VAGY.

És biztosan sokszor kívánod útközben, hogy bárcsak kevesebb korlátozó hitrendszered lenne, bárcsak több támogató szabadságot kaptál volna a szüleidtől.

Ennek ellenére mégis azt tapasztalom, hogy még a felszabadulás útját járó anyukák is elvesznek abban, hogy a gyermekeiket nevelik, ahelyett, hogy a Lélek-eszenciájának kibontakoztatásában és megélésében segítenék. Mert a minták erősek, és hatnak. De az örömhír az, hogy megváltoztathatóak!

Ha szeretnél módszereket, tanácsokat kapni arra, hogy hogyan támogasd a hozzád érkezett Lelket abban, hogy megélje Valódi Önmagát, akkor várlak Téged az augusztusi work-shopomon:

„Hogyan szeress egy gyermeket igazán?” Work-Shop

2012. augusztus 7. 18:00-22:00

Az anyámmal való kötelékem tiszta volt és erős. Ízisz vonalát követte, emlékezett az Istennő örökségére, és szíve telve volt a fény felé való odaadással. Ismerte az élete célját és elköteleződését semmi sem tudta megkérdőjelezni. Azért jött, hogy tanítson és gyógyítson, és én azért választottam őt, mert vezetőm lesz szellem, lélek és test eggyéválásának folyamatában.

Minden nap együtt álmodtunk, és együtt kerestük a látomásokat. Megerősített abban, hogy szellem vagyok és emlékeztetett a terv igazságára. Minden nap táplálta bennem a fényt, és vezette a fényemet a testemben a lábaim felé. Szívéhez ölelt és ringatott, szíve szeretetének ritmusával itatta át az én szívemet, hogy mindig emlékezzek majd erre.

Mesélt nekem a világok közötti térről és emlékeztetett a hívásomra, megígérte, hogy a szándékával és a szívével mindig mellettem lesz.” (Flo Aeveia Magdaléna, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Ennyi a te dolgod is a gyermeked életében!  Hogyan tudod ezt átvinni a mindennapokba? Ezt gyakoroljuk ezen a work-shopon, előadással, kérdésekkel-válaszokkal, energia-gyakorlatokkal.

A work-shop részvételi díja 5900Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3900Ft, ha augusztus 5-ig bejelentkezel és benne vagy a következő  tízben.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *