„Azt gondoljuk, hogy sok különböző problémánk van, de valójában csak egy. A szeretet megtagadása az egyetlen probléma, és a szeretet magunkhoz ölelése a válasz. A szeretet minden kapcsolatunkat meggyógyítja…A tiszta szeretet csodákat hozó erejében búcsút tudunk mondani a múlt történeteinek, és elindulhatunk az új kezdetek felé.” (Marianne Williamson)

Anya és lánya ülnek a nappalimban, mindkettő mélységes sértettségben a másik felé. Rámutatok a kiútra, de mindkettő köti az ebet a karóhoz, hogy csak akkor hajlandó változtatni, ha a másik kezdi el a változást. Nagy nehezen eljutunk odáig, hogy hajlandóak legyenek lecsillapodni, belélegezni a szívükbe és onnan kommunikálni. Még a hangszín is más.

Testvérek, ülnek az ágyon, mint két duzzogó kisgyermek. Egymás szavába vágnak. Az egyik azt akarja bebizonyítani, hogy a másik felelős az élete rossz döntéseiért. A másik meg azért harcol, hogy a fiú ezt hagyja abba végre. Nem hallják egymást, és engem sem. Végül emailben írtam le a lánynak, hogy mi történik közöttük, milyen energetikai-mintázat van a játszma mögött és hogyan tud ebből kiszállni úgy, hogy mindkettőjüknek jobb legyen. Az emailt már beengedte, sőt újra és újra elolvassa.

Az egyik barátnőmmel és anyukájával utazom az autóban, olyan, mintha egy aknamezőn lennénk, állandóan robban valami. Anyuka mond egy szót, és a barátnőm máris idegesen kiabál. Majd az anyukájára panaszkodik, hogy mindig ilyen állapotba hozza, amikor neki nyugodtnak kellene lennie. Mondom neki, hogy ő hozza magát ilyen állapotba, és nem muszáj bombaként reagálni minden egyes szóra. Odáig már nem jutunk el, hogy hogyan lehetne másképpen, mert ő valamiért ragaszkodik hozzá, hogy csak így lehet.

Ismerős helyzetek? Miközben írtam sorra villantak be a saját életem ehhez hasonló emlékképei is. Szerencsére a legtöbb már csak emlék. Két hónapja valaki azt kérdezte, hogy hogyan kezelem a családom. Mert ő nehezen boldogul a sajátjával. Nem kezelem a családom, minden rendben van a kapcsolódásaimban. Jól vagyunk. Nem volt mindig így, de minél inkább választottam a szeretetet – ahogy azt Marianne Williamson írja -, annál inkább kisimultak és megszépültek a kapcsolódásaim. És soha nem kellett hozzá a másik. Elég volt az, hogy magamban feloldottam a harcot és választottam a szeretetet.

A jó hír az, hogy ezt te is megteheted. Minden kapcsolatod meggyógyulásához elég vagy te magad! Ha érdekel a hogyan, akkor várlak téged januári gyógyító work-shopomra:

Gyógyítsd meg a Kapcsolatot!

2012. január 27. 18:00-22:00

Csak rajtunk múlik, hogy a kapcsolatainkban a Mennyországot vagy a Poklot tapasztaljuk. Minden félelemből fakadó reakciónk egyre több szétválasztottságot hoz létre, és egyre több fájdalmat élünk át. Minden kapcsolódásban elég az egyik fél szeretet melletti döntése ahhoz, hogy a kapcsolat változni kezdjen.

A work-shop programja:

18:00-19:00    Személyes tapasztalataimon alapuló előadás arról, hogy hogyan emelhetjük a kapcsolódásainkat a félelemből a szeretetbe.

19:00-20:00    Ebben az egy órában felteheted a saját kapcsolódási mintázataidra vonatkozó kérdéseidet.

20:15-22:00    Olyan, a mindennapokban is alkalmazható gyakorlatokat, technikákat, szertartásokat, vizualizációkat tanulunk, amik segítségével kiléphetsz a játszmákból, és visszaérkezhetsz a szeretet szabad áramlásába.

A work-shop részvételi díja 5 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 4500Ft, ha január 25-ig bejelentkezel!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *