Az egyik legelterjedtebb egyiptomi szimbólum a Djed Oszlop, melyet fizikai formájában akkor állítottak fel, amikor a Föld mély transzformációs folymatokon ment keresztül. A Djed Oszlop energetikailag a Föld középpontját kapcsolta össze a Tejút középpontjával, ilyen módon a Világ “gerinceként” az egyensúly megtartójaként szolgált.

Egyik kedvenc egyiptomi templomom Abydosban van. Számomra Djed Templom, Egyensúly Templom. Ott látható az a kép, amely egyensuly1Íziszt és Oziriszt ábrázolja, amint együtt állítják a Djed Oszlopot. Azaz az egyensúly a Szakrális Női és Szakrális Férfi energia egyesítéséből születik meg.

Hasonlóan ahhoz, ahogyan ez történt Atlantiszban is. Az Egyensúly Őrzői hat nő és hat férfi voltak, a tizenharmadik Egyensúly Őrző maga az Egyensúly Angyala volt. Az Egyensúly Angyalának energiáit úgy képzelheted el, mint az együtt-táncoló nappalt és éjszakát. Amikor együtt gomolyog a sötét és világos. És azért is használtam először a nappalt és éjszakát, mert ahhoz kevesebb ítéletünk kapcsolódik, mint a világos-sötéthez. És Atlantiszban az Egyensúlyt létrehozó két energiához még nem kapcsolódott a jó és rossz ítélet, egyszerűen csak minőségek voltak, melyek együtt-tánca alapja volt a harmonikus teremtésnek.

Aztán mindez megváltozott. Hogyan, és mit hozott ez létre, illetve ami ennél is fontosabb hogyan találhatunk vissza az egyensúlyhoz és az abból születő teremtéshez? Ezzel foglalkozunk novemberi work-shopomon.

A novemberi work-shopon ezzel az ősi emlékkel utaztunk. Ha nem tudtál ott lenni, de fontos neked az egyensúly és hívnál belőle többet az életedbe, akkor ajánlom figyelmedbe a work-shop hanganyagait:

AZ “EGYENSÚLY ŐRZŐI” WORK-SHOP Haganyaga

Ezen a work-shopon az Atlantisz Egyensúly-Őrzők energiájával kapcsolódtunk, oldottuk az erővel kapcsolatos olyan visszaéléseket, melyek az egyensúlyból való kimozduláshoz vezettek. Bekapcsolódtunk az Egyensúly Őrzőinek körébe és az Egyensűly Angyalának ölelésébe helyeztük világunk jelenleg egyensúlyból kimozdult részeit. Kapcsolódtunk azzal is, ahogyan mi most, ebben az inkarnációban az egyensúly őrzői lehetünk. Ezen a folyamaton vezetnek keresztül a hanganyagok is.

A hanganyagok kedvezményes díja 4500Ft, ha megrendelésed és befizetésed megérkezik december 13-ig (a hanganyagokat március 15-én kezdem küldeni).

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *