„Hát tudod…Mi ez? Valami eltérő tudatállapot, vagy egy másik valóság? Egy másik dimenzió? Másik univerzum? Mindez együtt – felelt Chyarr-, és még sok minden más is. Talán legjobb lenne, ha azt mondanám, hogy az Álmok Ideje az átjáró, amely minden helyet és időt összeköt egymással.” – Így tanítja Chyarr, a delfin embertestvérét Adrian P. Kezele A delfin álma című könyvében.

A delfinek ismerik az utat, amely az Álmok Idejébe vezet, oda hol minden tér-idő összeér, ahol a különbözőség tovatűnik és delfinöbölmegpihenünk az EGYben.

Atlantiszban a párkapcsolati gyógyító tér a Delfin-Öböl volt. A delfin-pár tudatosságával ölelt tér, amely emlékeztette nőz és férfit, hogy minden szerelem és párkapcsolat elsődleges és legfőbb célja a kettőből az EGYbe érkezés. A nő és férfi világának egyesítése. Nem egymás legyőzése, meghódítása, hanem az EGYbe érkezés.

A delfinek által őrzött másik energia az örömé. Erre is emlékeztet a Türkiz Öbölben élő delfin-pár, a párkapcsolatban megélhető, a párkapcsolatot fiatalon tartó örömre és játékra.

Atlantiszban olyan módon működtették a különböző gyógyító tereket, hogy egyszerűen ide látogattak azok, akiknek a különböző életterületek megélésében elmozdultak a harmóniából. Ilyenkor bele lehetett merülni a különböző terek rezgésébe, és ez olyan volt, mint egy sejt-szintig emlékeztető “fürdő”, amely emlékeztetett a különböző élet-területeken megélhető magas rezgésekre, szép tapasztalásokra.

Ezekben a rezgésekben utaztunk júniusi work-shopomon, melynek anyagát, most hanganyag formájában is megrendelheted:

Delfin Öböl – Párkapcsolati Work-Shop Hanganyaga

A work-shopon kapcsolódtunk az atlantiszi Delfin-Öböl rezgésével, megtanultuk a delfin-pár rezgésén keresztül a mindennapjainkba hívni a párkapcsolatban megélhető EGYséget, illetve a párkapcsolatot tápláló öröm- és játék energiát, a delfin-pártól érkező energia-gyakorlatokon keresztül. Ezeket a gyakorlatokat rendelheted meg most hanganyag formájában.

A hanganyagok díja 3500Ft.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *

Mentés