“A tested úgy lett megtervezve, hogy sokkal tovább tartson…Mennyivel tovább? Végtelenül tovább. Mit jelent ez? Azt, Gyermekem, hogy a tested úgy lett megtervezve, hogy örökké tartson…Úgy terveztem meg a fantasztikus tested, hogy örökké kitartson. A kezdetek kezdetén fájdalmak nélküli testben éltetek, a halálnak nevezett félelem nélkül. A vallásos mitológiátokban Ádámmal és Évával szimbolizáljátok a sejtszintű emlékét ezen embereknek, de természetesen nem csak ketten voltak.” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

A testünk fizikai forma, ezért legtöbbször azt hisszük, hogy a testi jólétünket jobbítani, megőrizni elsősorban fizikai történéseken atlantisziszervtornakeresztül tudjuk. És persze nem mindegy hogyan élsz, mozogsz-e, mit eszel, vagy iszol, de saját tapasztalásom szerint a testünk energiáinak rendben tartása, testünk megfelelő energiával táplálása a legfontosabb lépés. Számomra fontosabb, mint a fizikai, mert a fizikai is energia, csak sűrűbb. Az energia mindig megelőzi a fizikait. Ezért számomra az első lépés a test energetikai átrendezése, harmonizálása. Amennyiben a test energiái rendben vannak az önműködő, és azt is megmutatja, hogy a fizikai szinten mire van szüksége. És ez teljesen egyedi, sőt az életünk alakulásával változik is.

 Ahogy már különböző levelekben és blogbejegyzésekben írtam erőteljes karmikus mintázatok oldásának idején utazunk végig. Ehhez a folyamathoz sok támogató, segítő energia érkezik mostanság.

Ezeket a segítő energiákat hívhatod az életedbe a Szerv-Karma és Atlantiszi Szerv-Torna hanganyagokon keresztül, melyeket most a BŐSÉG-KOSÁR program keretén belül a neked jólesően kifizethető részvételi díjért rendelhetsz:

“SZERV-KARMA” Oldó-Gyógyító Szertartás Hanganyaga

Az este folyamán végigutaztunk a különböző szervekben tárolt karmikus mintázatok személyes emlékein. Tudatosítottuk azok tanítását, és a szeretetbe emelve korrigáltuk a negatív mintázatot, melyet az életünkbe hoztak. Ezen a folyamaton segít végigutazni a work-shop hanganyaga.

Ezzel a folyamattal nemcsak az életünk változik jobb irányba, de a szerveink is mély terhektől szabadulnak meg. Így megnő bennük a tér a tápláló energiák befogadására, átengedésére, könnyebben végzik a dolgukat, amelyet a testi erőnlét és frissesség jobbulásában érzékelhetsz.

A hanganyag díja 2900Ft, DE MOST augusztus 22-ig az általad választott, neked jólesően kifizethető részvételi díjért rendelheted.

Budapesti tartózkodásom alatt egy másik estét szintén a szerveink, és testünk energetikai karbantartásának szenteltünk. Ezen az estén azt adtam át, ami abból a “fitnessből” megérkezett, amit annak idején Atlantiszban gyakoroltunk. Ennek gyakorlásához készül egy hanganyag is, mely most rendelhető:

ATLANTISZI SZERV-TORNA Hanganyaga

A hanganyag végigvezet  azon az egész testet belülről “átmozgató” gyakorlatsoron, amelyet egykor Atlantiszban is gyakoroltunk testünk Fény-Templomának örökléttel való megáldására. A torna leginkább energiák mozgatásából áll, minimális test-mozgás, illetve test- és ujjtartás kapcsolódik hozzá.

A hanganyag díja 2900Ft, DE MOST augusztus 22-ig az általad választott, neked jólesően kifizethető részvételi díjért rendelheted.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
A választott összeg

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd? (Szerv-Karma, Szerv-Torna, mindkettő):

*