Milyen a 12 szálú DNS-sel élő ember? Csodaszépen elmondja Mária Magdaléna: “Az álom kiteljesedett. Fény voltam. Egyszerre léteztem mindenütt, mert fény voltam…”

Minden sejtem megnyílt és a dimenzióim kitágultak. A Fény birtokba vette a testemet, és a sejtjeim megadták magukat. A Fény az Élet Kódja volt és én magamban hordoztam. Az érzékeim válaszoltak, és megengedték, hogy a dns6Fény irányítsa bennem a tudatosság áramlását. És pontosan ezt tette a Fény, harmóniát hozott minden atomba és előhívta a tökéletességet. Táncoltak a sejtjeim, örömmel adták meg magukat a Fénynek és emlékezni kezdtek a mátrixom kódjaira. Minden minőségem világossá vált, a testeim összehangolódtak, lecsendesedve a hívásban. Kommunikáltak egymással, egyik a másiknak, megosztották a nézőpontjaikat és különbözőségeik összeolvadtak az Egységben. És ez örömmel töltött el engem. Mozdultam és az Egység szólt belőlem, egyszerre szólt hangosan és lágyan. Teljességem trombita volt és csengő volt, és a hangjuk csak az igazságot rezegte szét. Az emberek mindig tudatában voltak a jelenlétemnek, olyan hatalmas volt a képességem a Fény hordozására, az emberek vonzódtak hozzám és nem is tudták miért. Úgy követtek engem, mintha pusztán a mozdulataimmal Fényt adtam volna nekik és ez így is történt…” (Flo Aevia Magdalena, Emlékszem az Egységre)

A 12 DNS szálat felébresztő energiákat az idei Ramadan havi böjttel hozta el nekem ajándékba az EGY-Lélek. Már az az átélés is csodálatos volt. Csodálatosan egyszerűek és egyértelműek voltak az aktiváló üzenetek, megerősítések és energiák. Igazából már mindet ismertem, mert évek óta vezet bennük az EGYből hozzám a Lélek Végtelenjén érkező áldás. De júliusban mindez összeállt és hozott egy újabb tágulást.

Azóta elkezdtem az aktiváló hanganyagokat tovább adni az online kurzusomon, nagyon tápláló saját magam számára is újra és újra végigutazni a DNS szálakat felébresztő energiákon, és minden egyes alkalommal érezni, ahogy a DNS szálak egyre fényesebben ragyognak.

De ami ennél is szépségesebb élmény volt az az a szeptemberi szertartás, ahol a résztvevőkkel fizikai formában utaztunk végig az első két DNS szálat aktiváló energetikai folyamaton. Mivel testben élő, fizikai lények vagyunk, ezért minden testi-élményként megtapasztalt energia-változás nagyon megerősítő számunkra. Sokkal könnyebb átengednünk és elhinnünk azt, amit testi tapasztalásként is átélünk.

Ezért döntöttem úgy, hogy következő budapesti tartózkodásom alatt annak szentelek egy napot, hogy mind a 12 DNS szálon végigutazzunk a részt venni vágyókkal:

“12 szálú DNS” Work-shop

2013. november 15. 10:00-21:00

A hosszú napot három részre osztva utazunk végig a 12 DNS szálat aktiváló energiákon. Minden egyes energia egyfajta tudatosság-váltás, amely felébreszti az alvó DNS szálat és a benned nyugvó lehetőségeket. Tesszük ezt a fizikaiban, testtel megtapasztalható gyakorlatokon keresztül.

A DNS szálak aktiválásával átalakul a tested, megnő az örömre való képességed, növekszik és kiegyensúlyozódik a teremtő erőd, az Istenivel való viszonyod EGYségbe kerül, és természetesen mindez továbbhat az életed minden részletére.

A work-shop részvételi díja 15000Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad 13000Ft, ha november 14-ig bejelentkezel. (a work-shopon max. 15 fő tud részt venni)

Ha a kurzus 12 hanganyagát is szeretnéd megrendelni, azt szintén kedvezményes 3500Ft-os (5500Ft helyett) áron rendelheted meg!

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Ha már részt veszel az Online DNS Kurzuson, akkor a te részvételi díjad csak 10000Ft, ha november 14-ig bejelentkezel.

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Kérem a hanganyagokat is: *