„Tested életed földi megjelenési formája, létezésed kifejezője. Bibliád, enciklopédiád, életed története. Testedben elraktározódik és visszatükröződik minden, ami megtörténik veled. Tested tudja, tested elmondja.” (Gabrielle Roth, Térképek az eksztázishoz)

A legtöbb ember, amikor valamilyen a normáltól eltérő testi tünetet tapasztal magán megijed, és orvoshoz fordul. Vannak olyanok, akik a hagyományos orvoslás helyett alternatív gyógyulási utakat választanak. A legtöbbször mindkét esetben azon van a hangsúly, hogy valami probléma van velünk, melyet erőszakosabb, vagy természetesebb módon meg kell javítanunk.

Saját tapasztalásaim azt mutatják, hogy minden betegség, és minden fizikai tünet arra ad lehetőséget, hogy elengedjek egy addig a testemben tárolt, a boldogságban való tágulásban akadályozó emléket és lecseréljem azt, egy olyan új képre, amely harmóniában van a vágyaimmal és a Lelkem útjával.

A testünk folyamatosan kommunikál velünk és megtanulhatjuk meghallani az üzeneteit. Megtanulhatunk bízni benne, és abban is, hogy mi magunk vagyunk azok, akik a legjobban ismerjük a saját testünket.

Októberben egy olyan szertartásra várlak, ahol Te is megerősítheted a testedbe vetett hitedet:

„Testem Feloldozása” Szertartás az Istennő Templomban

2012. október 4. 18:00-20:30

Ezen a szertartáson feloldozzuk a testünket a vele kapcsolatos bizalmatlanságtól és félelmektől. Visszahelyezkedünk a testünkkel kapcsolatos mély bizalomba. Tanuljuk a testünk nyelvét, tanuljuk hallani az üzeneteit, és követni a vezetését. Megpihenünk Lélek és Test tökéletes egységében.

A „Testem Feloldozása” Szertartás részvételi díja 4 500 Ft. NÉGY FŐ TUD MÉG RÉSZT VENNI A SZERTARTÁSON!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *