“Nem természetes számodra a betegség állapota, és nem természetesek a benned megbúvó negatív érzelmek sem, mert lényegében olyan vagy, mint Belső Lényed: egészséges vagy, és jól, nagyon-nagyon jól érzed magad.” (Esther és Jerry Hicks)

Az inkarnációnk előtt pontosan tisztában vagyunk azzal, amit Ester és Jerry Hicks BELSŐ LÉNYNEK nevez. Azonosak vagyunk Valódi Önmagunkkal, tudjuk a Forrással való azonosságunkat és tudjuk, hogy teljesek vagyunk saját magunkban. A Belső Lényt más szóval nevezhetjük Léleknek is.

A Léleknek nincsen szüksége gyógyításra, mert mindig Teljes.  A minket ért traumák, a megtanult hitrendszerek és az elme gondolataiból szőtt illúziók, félelmek viszont létrehoznak egy olyan sűrű hálót, amivel távol tartjuk magunkat a Lélek Teljességének és Végtelenségének megtapasztalásától.

Gyógyítgathatjuk az összetört részeinket, bogozhatjuk a hálót, megszüntethetjük az éppen aktuális diszharmóniát, betegséget, problémát, majd a következőt. Vagy gyógyulásként választhatjuk azt is, hogy visszaemlékezünk a magunkban hordozott TELJESSÉGRE.

Január végével ismét fordul az évkerék. A búcsúzó télbe beszökik a tavasz közeledése, figyelmünk kifelé fordul, aktívan teremteni kezdjük az újat. Az új kezdetek időszakában hívlak Téged egy olyan gyógyító szertartásra, ahol a belül hordozott Teljességet választjuk:

„Teljes Vagyok” – Gyógyító Szertartás az Istennő Templomban

2012. január 31. 19:00-21:30

Amikor megjelenik az életedben a betegség, vagy bármilyen problémás élethelyzet, azt kezelheted többféleképpen. Megpróbálhatod megszüntetni – ezt tette az emberiség hosszú ideig -, vagy felismerheted, hogy a minden diszharmónia csak annyit jelez, hogy elvesztél egy kicsit az illúziók világában, és elfelejtetted a magadban hordozott Teljességet. Önmagad Teljességének felismerése és a Teljességeddel való azonosulás az EGY-ség. Ez maga a gyógyulás, mert az EGY-ben feloldódik a szétválasztottság, a Teljesség magába öleli a kiszakadt részek illúzióját.

Ezen a szertartáson végig utazunk azon életterületeinken, amelyeken általában mindannyian megélünk problémákat: anyagi biztonság, egészség, munka, család, párkapcsolat, barátok, „miért vagyok itt?”. Túllépünk a problémáink illúzióján, a velük faló foglalkozáson, a bennük való elmerülésen, és helyette választjuk a TELJESSÉGET.

A “Teljes Vagyok” Gyógyító Szertartás részvételi díja 3 500 Ft. MÁR CSAK ÖT FŐ TUD JELENTKEZNI!

A kurzust kiegészítheted a saját LÉLEK-ESZENCIÁDAT ERŐSÍTŐ VIZUALIZÁCIÓS HANGANYAGGAL. Ehhez skype címre van szükséged, hogy személyes konzultálni tudjunk, illetve rád hangolódhassak. Ezt követően elküldöm neked a LÉLEK-ESZENCIÁDBAN MEGERŐSÍTŐ HANGANYAGOT, amit bármikor elővehetsz ahhoz, hogy megerősödj Önmagad Teljességében. A hanganyag ára 5000Ft. 


Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

 

Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Kéred-e a Lélek-Eszencia hanganyagot: *
Skype címed: