“Egyre gyorsabban utaztak végig a folyosón, a szülőcsatornán, megérkezve a testbe, mely a  lelküknek háza lesz, és mely hordozza választott sorsuk kódjait.  A megérkezés magában hordozza az időleges amnéziát: Hol vagyok? Ki vagyok? Miért jöttem ide? Az igazság mintha egy időre elveszett volna, de mégis megőrizték magukban a Fényt…”

Születésünk előtt a Világok Közötti Térben még minden világos számunkra. Ott tisztában vagyunk a sorsunk mintázatával, melynek szuleteshaz1megtervezésében mi magunk is részt vettünk. Aztán megszületünk és mindannyiunkkal megtörténik ez a Mária Magdaléna által leírt folyamat. Sőt nem csak a születésünk folyamatában történik meg, hiszen életünk folyamán is többször végigéljük a születést, újra és újra megszüljük saját magunkat, és minden egyes születéssel egyre közlebb kerülünk sorsunk kódjaihoz és a belül hordozott Fényhez.

Sokszor vagyunk türelmetlenek magunkkal és másokkal is ezekben a születési folyamatokban, pedig minden megélés fontos benne és okkal történik.

Ha szeretnél saját születési folyamataid türelmes, együttérző és segítő bábaasszonyává válni, akkor várlak ezen a szertartáson:

SZÜLETÉSHÁZ SZERTARTÁS

2012. augusztus 31. 19:30-22:00

A SzületésHázat megtaláljuk a legtöbb ősi egyiptomi templom részeként. Általában valamelyik Istennőt és Isteni gyermekét kapcsolják hozzá, illetve az uralkodónak isteni önmagába születésének rítusát. Számomra a SzületésHáz az emlékezés helye, visszaemlékezés fénylő eredetünkre és földi küldetésünkre.

Ezen a szertartáson több egyiptomi SzületésHázat “keresünk fel” és különböző születésekhez hívjuk segítségül az energiájukat.

Újra végigutazunk saját születésünkön, miközben megengedjük magunknak az emlékezést arra, amiért itt vagyunk. Beleszületünk abba, hogy innentől kezdve ezt a küldetést éljük. És engedjük megszületni önmagunkban a türelmes bábaasszonyt, aki saját születési folyamatainkat támogatja a sürgetettség helyett. És végül bábáskodunk az Új Föld születében.

A szertartás kedvezményes részvételi díja 3500Ft, ha jelentkezésed és befizetésed augusztus 29-ig megérkezik.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Budapest tartózkodásom alatt két szertartást tervezek. Két szertartás kedvezményes részvételi díja 6000Ft,  ha jelentkezésed és befizetésed augusztus 29-ig megérkezik!

A másik szertartásról részletekért kattints a szertartás nevére: SZIGET Zikr

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik szertartásokra jelentkezel (Sziget Zikr, SzületésHáz): *