A SZIGET szimbólum megjelenik a mítoszokban, a különböző népek legendáiban, és ott él az emlékeinkben is. Mély emlék azon időkről, amikor a Földön édenkerti állapotban éltünk. Emlék és vágyakozás az Édenkert újraélésére. Az én életembe az intenzív SZIGET élményt és változást Avalon hozta el. Avalon a kelták szigete, ÉDENKERT-emléke.

2004-ben voltam először Glastonburyben, amelyet Avalon evilági tükörképének tartanak, és amelyről azt mondják, hogy annak idején egyenlő volt a fizikaiban létező Avalon Szigetével. 2004-ben azt éreztem, hogy a Tündérel Földjén járok, megnyílt előttem szigetaz, amiről azt hittem, hogy csak a mesékben létezik. Azóta visszatértem minden évben, három évig – az Avalon Papnője Iskola végzése közben –  sűrűn, majd azután a csoportjaimmal évente egyszer.

Évekig az Istennő földje volt számomra Avalon, egyet jelentett nekem az Istennőt középpontba állító papnői úttal. Nagyon sokat kaptam ezektől az évektől, mély transzformációs folyamatokat, melyek segítettek lebontani mindazt, ami a belső ragyogást eltakarta. Majd itt találkoztam Flo Aevia Magdalénával, és rábredtem, hogy a SZIGET valójában a LÉLEKMAG bennünk. Itt kezdődött az utam egy újabb szakasza, amelyben továbbléptem az Istennői középponttól az EGYbe, az EGYség keresésébe. És ez elhozta a szenvedés-mintázatok tudatos hátrahagyását is. Ebben minden egyes Avaloni utazás újabb és újabb emelkedést hozott, hála érte.

Külön öröm, hogy ebben a búcsú-évben – mivel ez az utolsó út, amit Avalonba viszek –  TeliHold előestéjén Avalonban élhetjük át azon energiák érkezését, melyek segítenek kilépni a SZIGET elvesztésének illúziójából és megerősítenek abban, hogy a SZIGET bennünk él, ezért minden pillanatban választható és élhető.

Ezen energiákkal te is összekapcsolódhatsz Avalonból való visszaérkezésem után:

SZIGET-ZIKR Szertartás Hanganyaga

A zikr eredetileg azt jelenti, hogy “Istenre emlékezés”. A szufik az Iszlám misztikus ágát képviselik. A szufik a zikr-t erőteljes csoportos szertartássá változtatták. Nekem a zikr a szufi révülés, és engem mindig nagyon gyorsan a végtelenbe repít, és az maga az Istenivel való találkozás.

Eddig két zikr szertartást tartottam Budapesten bőség és szerelem témában, akik ott voltak csodálatos elméből kilépő, a Lélek végtelenjébe táguló élményeket éltek át, velem együtt. Most ismét a szufi dalok, mozdulatok, hangok segítségével utazunk, ezúttal különböző népek, hagyományok SZIGETEIRE utazunk el, és rögzítjük a sejtjeinkben azt a megélés, hogy a SZIGET, az ÉDENKERT velünk van, azaz a jó tud egyre tovább és tovább tágulni és élhető a mindennapokban.