„„A szívem szerelemben ég, csak a lángot látom. A szívem szenvedéllyel lüktet, mint az óceán hullámai…Bárhol vagyok, otthon vagyok, a szerelmesek szobájában. Csukott szemmel látom a szépséget, ami táncol. A fátylak mögött szerelemtől részegülten én is a mozduló világ táncát táncolom.”(Rumi)

A szerelemről legtöbbet Rumi tanított nekem. Rumi versei emlékeztettek arra, hogy mi is a Szerelem valójában. Arra, hogy a Szerelem egy életérzés, egy állandóan lángoló tudatállapot, amely az egész Világot öleli magához. Fényes tekintet, amely a Lélekig lát a szerelmes társban, a falevélben, a cica nyújtózkodásában, amely észreveszi a Teremtés Végtelen Szépségét a Forma mögött, amely a Formából kisimogatja az EGYet.

Már Rumi előtt észrevettem azt, hogy akkor találkoztam eddig mindig össze Férfival Szerelemben, amikor ebben a nyitott szívből lángoló szerelem-állapotban voltam. Rumi versei segítettek ezt tudatosítani, és ennek a létállapotnak a választását tudatosabbá tenni. Nem sikerül még minden pillanatban, de ahányszor megteszem újabb és újabb csodákat nyit ki, az életemben és a házasságomban.

Pár hete ismét elmentünk Tanourára, ami az Egyiptomban gyakorolt szufi pörgés, figyeltem a középen pörgő táncos szemét, a szemén pontosan látszott, ahogy egyre inkább feloldódik az Univerzum Végtelenjében, az atomok táncában, a Szerelemben. Ugyanez látszódott a körülötte pörgő dobosok pillantásán is. És az EGYet dícsérő szerelmes áhítatuk vitte magával az őket nézőket is. Engem mindenképp.

Rumi szufi misztikus volt, az EGYre ráébredt ember és költő.

A zikr eredetileg azt jelenti, hogy “Istenre emlékezés”. A szufik az Iszlám misztikus ágát képviselik. A szufik a zikr-t erőteljes csoportos szertartássá változtatták. Nekem a zikr a szufi révülés, és engem mindig nagyon gyorsan a végtelenbe repít, és az maga az Istenivel való találkozás.

A június az a hónap, amiben egyszerre vannak jelen a szerelem és a tűz energiái. Mi lehetne hát hatásosabb eszköz a Szerelem Életérzés életünkbe hívására, mint egy Zikr és Rumi versei.

Várlak Téged, ha szeretnéd életed egészét szerelmes lángolással átölelni:

“SZERELEM ZIKR” Szertartás

2014. június 24. 19:30-22:00

Szufi zenével, tánccal, dobbal, kristálytállal, Allah 99 nevéből a szívet-kitárók kántálásával, Rumi verseivel és a csenddel tágulunk bele a Szerelembe ezen a szertartáson, majd tele-lélegezzük azzal a fizikai valóságunkat.

MEGHOSSZABBÍTOTTAM A KEDVEZMÉNYES HATÁRIDŐT!  A szertartás kedvezményes részvételi díja 3400Ft, ha jelentkezésed és befizetésed június 6-ig megérkezik.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Budapest tartózkodásom alatt három szertartást tervezek. Két szertartás kedvezményes részvételi díja 5900Ft, három szertartás kedvezményes díja 7900Ft, ha jelentkezésed és befizetésed június 19-ig megérkezik!

A szertartásokról részletekért kattints a szertartás nevére: ÁRTATLANSÁG Szertartás, SZENT HARAG Szertartás

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik szertartásokra jelentkezel (Ártatlanság, Szerelem Zikr, Szent Harag): *