“A mag őrizte azon idő emlékét, amikor minden egy volt és azét, amikor ismét minden egy lesz. Mert újra minden egy lesz. Amikor minden egy, akkor házasság születik Isten, férfi és nő, a szó és az emberek, a látomás és a forma, a lélek és szellem között. És ebből a házasságból születik meg rend, belül és kívül, amely ugyanazt a valóságot tükrözi, melyet igazságnak nevezünk. Férfi és nő emlékezik majd a hívására, a rend igazsággá változik bennük, felismerik és lesz. Most van itt az idő arra, hogy emlékezzünk a hívásra, most van itt az idő, hogy emlékezzünk az igazságra.” (Flo Aevia Magdalena, Emlékszem az Egységre)

Érezzük a Lelkünkben, ha valami nagyon eltért a Rendtől. Az Isteni Rendtől és nem attól, amit ember elméből kitalált, és amivel azokat nyomasztja, akik tudják, hogy a valódi Rend nem ez, és ezért nem is akarnak az emberi rend mátrixába beilleszkedni. Amikor szentharagszembetalálkozunk az Isteni Rendből kiszakadt emberi elme általi teremtésekkel sokszor megjelenik a Harag. A minden sejtet átjáró mély, belső harag, aminek olyan ereje van, mint egy vulkánnak. Ezt nevezem én Szent Haragnak.

Szent Harag, mert elhozza a változást tápláló tüzet.

Felesleges vele harcolni – amúgy bármivel -, mert attól nem szűnik meg, sőt. És azért is felesleges, mert célja van. Mi a célja? Az Isteni Renddel együtt-rezgő Lélekből születő teremtés. Én már rég nem harcolok vele, mert rájöttem, hogy számomra milyen erőteljes mozgatórugó, és mennyi szépet teremtettem már az energiájával.

De benne ragadni – na az ebből való gyors felébredést még gyakorlom – is. A benne ragadás a haragot azokra irányítja, akik eltéretek az Isteni Rendtől, és ezzel mi is eltérünk, mert az Isteni Rend az EGYség, és nem a szétválasztottság.

Szintén az Isteni Rend része a szabadság. Mindenkinek szabadsága van bármilyen tapasztalás választására, és persze azok következményeire is. Nem kényszeríthetünk senkit a Lélekből való életre, de élhetünk mi Lélekből.

A Szent Harag olyan, mint egy jelzőtűz. Ha elfogadjuk, és belenézünk a lángjába, akkor gyorsan felismerjük mit tehetünk mi az adott helyzetben az Isteni Rend földi élettérben való teremtéséért. És a Szent Harag mögött olyan hatalmas energia van, hogy azzal aztán könnyű teremteni.

Várlak Téged júniusban, hogy együtt gyakoroljuk a harag energiájának tápláló használatát:

“SZENT HARAG” Szertartás

2014. június 23. 19:30-22:00

Ezen az estén a harag energiájával utazunk, megérezzük a harag mögött rejlő erőt, megengedjük maguknak látni azt a Lélekbő előhullámzó célt, melyet a harag teremtő erővé transzformált energiájával táplálhatunk. És teremtünk a harag mögötti szent tűzzel.

MEGHOSSZABBÍTOTTAM A KEDVEZMÉNYES HATÁRIDŐT! A szertartás kedvezményes részvételi díja 3400Ft, ha jelentkezésed és befizetésed június 16-ig megérkezik.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Budapest tartózkodásom alatt három szertartást tervezek. Két szertartás kedvezményes részvételi díja 5900Ft, három szertartás kedvezményes díja 7900Ft, ha jelentkezésed és befizetésed június 19-ig megérkezik!

A szertartásokról részletekért kattints a szertartás nevére: ÁRTATLANSÁG Szertartás, “Szerelem Zikr” Szertartás

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik szertartásokra jelentkezel (Ártatlanság, Szerelem Zikr, Szent Harag): *