“Amikor elcsendesülsz, az vagy, aki az időleges léteden túl vagy: tudat. Kondicionálatlan, formamentes és örök.” (Eckhart Tolle, Új Föld)

Hallgattam, ahogy a Kedvesem arról beszélt, hogy amint jövedelem van nála, az gyorsan el is megy, mert minden Tahrir téren tőle kérőnek ad belőle. Hallgattam ezt a történetet és megjelentek a fejemben a hangok, amik arról beszéltek, hogy ez nincsen így rendjén, először biztosnak kellene lennie abban, hogy az ő életében minden rendben, és az adakozás jöhet utána. Már a nyelvemen is voltak a szavak, amikor feleszméltem és megálltam. Feleszméltem arra, hogy a hangokhoz az Én Valódi Énemnek semmi köze, csupán egy gyermekkorban sokszor hallott séma hangosodott fel bennem. És feleszméltem arra is, hogy ha a Kedvesem ebben érzi jól magát, akkor ez teljesen rendben van számára, ha őt ez teszi boldoggá, akkor ebben támogatom, hiszen szeretem.

Ez csak egyetlen példa, de mindannyian tudjuk, hogy mennyi hang szól a fejünkben és azt is megtapasztaltuk már, hogy ezek nagy többsége egyáltalán nem támogatja azt az életet, amit élni szeretnénk. A hangokban ott visszhangoznak egyéni és kollektív intelmek arra vonatkozóan, hogy mi a helyes és helytelen, mit hogyan kellene. Ezeket folyamatosan tettük magunkévá gyermekkorban, életünk különböző időszakaiban, illetve előző életek hosszú során keresztül.

„A legtöbb ember még mindig teljesen azonosul az elme szakadatlan gondolatáramával, a kényszeres gondolkozással, ami javarészt ismétlődő jellegű és céltalan. Náluk nem létezik a gondolatfolyamon és a gondolatot kísérő érzelmeken kívüli „én”.” (Eckhart Tolle, Új Föld)

Mert – ahogy azt szintén Tolle kifejezi – nem a gondolat vagy, hanem a gondolaton túli tér, a tudat, és a tudatosság maga.

Ide megérkezve csendesség fogad és ebben a csendességben már meghallod a téged támogató, segítő hangokat is.

Ebbe a térbe utazunk szeptemberben:

“Ősök Hangja – Lélek Hang” Szertartás az Istennő Templomban

2012. szeptember 17. 19:00-21:30

Ezen a szertartáson ismét varázs-utazásra indulunk. A fejben szóló hangok zajosságának rétegein keresztül utazunk egyre beljebb és beljebb a csendben. Majd ebben a csendben találkozunk össze az Első Asszonnyal és Első Férfival, hogy átadhassák nekünk az ősök azon hangjának üzenetét, amely támogat minket a boldog élet formálásában. Innen utazunk tovább a Lélek simogató és lágy hangjai között, és itt azonosulunk azzal a végtelen Tudattal, melyek valójában vagyunk.

A szertartásban segítőim lesznek az Első Asszony és Első Férfi megtestesítésében Nimué és Myrddyn pap/nők.

Az „Ősök Hangja – Lélek Hang” Szertartás részvételi díja 4 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 3900Ft, ha szeptember 14-ig bejelentkezel és benne vagy a következő 10-ben!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *