Ady szavai visszhangzanak bennem: “Nem tudom, miért, meddig maradok meg még neked, de a kezedet fogom, s őrizem a szemedet.” És tényleg. Sosem tudjuk. Mégis annyiszor nem értékeljük az ajándékba kapott szerető társat. De lehet másként. Lehet Szerelmet Őrizve, Szerelmes Lángot Táplálva…Tavaly az Avaloni Utazás egyik szabad napján elmentem vásárolni a csoport egyik tagjával. Külön jártuk az üzleteket, de a végén összetalálkoztunk, én a Kedvesemnek vásároltam, ő a férjének. Szívem mélyéig meghatott az a szeretet és gondoskodás, amivel nézegette a kiválasztott ruhadarabot. Harminchárom évi házasság után. Olyan szép, hogy van ilyen. És annyira nagyon jó volt rálátni arra, hogy így is lehet. Így szeretném.

És annyira kívánom mindannyiunknak, hogy tudjunk nyitott szívvel létezni abban a házasságban, kapcsolatban, amit választottunk, ajándékba handinhandkaptunk.

Annyian vágynak a szerelmes társra, de az még közeledik. Valamikor azok is lehet így vágyakoztak, akik mellett most ott a társ. És mégis, amikor ott van sokszor engedjük a szerelmet, az együtt élhető szépséget és melegséget tovatűnni, és elveszünk sértődésekben, és szív köré emelet falak mögött.

Májusban szépséges szertartáson léptünk a kapcsolatunk megszentelése felé, megáldottuk a kapcsolatot, és benne önmagunkat és a párunkat a nyitott szív felé való elköteleződésnek. A májusi csodát most átélheted otthon a szertartás energiájából született hanganyaggal:

“Őrizem a Szemedet” Szertartás Hanganyaga

a házasság és párkapcsolat megszenteléséért

Hanganyag a párkapcsolatodban, házasságodban összegyűlt sérelmek elengedéséért, a szívedet sebző tüskék kitisztításáért, a közétek ékelődött falak tovatűnéséért.

Hanganyag azért, hogy a szíved megnyíljon, és megteljen ismét szerelem lüktetéssel. Hanganyag azért, hogy újra értékes ajándékként tekints a társra, aki melletted van, és kinyisd a kaput arra, hogy az együttlétetek folyamatosan szerelemmel szentelődjék.

A hanganyagok díja 2500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 1900Ft, ha július 3-ig megrendeled (a hanganyagot július 4-én küldöm ki)

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! A Delfin-Kristály Szertartás Hanganyag megrendelése esetén a két szertartás hanganyagainak együttes díja csak 3000Ft.

A Delfin-Kristály Szertartás Hanganyagáról információért ide kattints:  Delfin-Kristály Szertartás

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *