„Egyszer, az ősi idők elején, élt egy asszony a világ szélén, a hideg északi tájakon…A hosszú, sötét éjjeleken az asszony üldögélt a világ peremén, nem messze az idők kezdetétől, az asszony hallgatta a csillagok suttogását, és a fekete eget karcoló jégkristályokat…énekelt öreg-öreg anyáinak, és a suttogó csillagnak, ami elindult az égről és várakozó hasába érkezett. Így az asszony a világ pereméről életet adott ezer leánynak. És ők ellepték a földet, méh a méhből, vér a vérből, nemzedékek folytak, mint a fényes folyó…” (Carolyn Hillyer, Sacred House)

Volt a Ramadánnak egy pillanata, amikor úgy éreztem, hogy nem tudom tovább csinálni a böjtöt, hogy abbahagynám arra az egy napra. De az Univerzum tökéletes rendezése akkor is működött. A Kedvesem által korábban számomra aznap választott neve Allah 99 nevéből az Al Qadir volt. A név egyik jelentése „Ő, aki azt teszi, amit akar, aki eldönti, hogy megteszi-e vagy sem azt, amit elhatározott.” Az Al Qadir név kántálása elvitt oda, ahol volt erőm azt tenni, amit elhatároztam, és abban a pillanatban, amikor ez a fordulat megtörtént bennem éreztem, hogy most teljesen átalakul a méhem. Így is történt, erőteljes tisztulási folyamat indult el bennem, rengeteg addig tudattalan, de a méhemben őrzött emlék, félelem, negatív mintázat bukkant a felszínre és tisztult ki belőlem. Hogy végül megérkezzem a méhem szentségébe, szépséges, hófehér jázmin-virág ragyogásába, és hogy tovább tágítsam női létezésem megszentelt templomát.

A méhedben viszed magaddal az egyéni és kollektív női történeteket. Ezek sokszor terheltek fájdalommal és szenvedés-mintázatokkal, melyek tartoznak hozzád, anyáidhoz, vagy általában a női léthez. A szíveden keresztül kapcsolódsz a Forrás szívdobbanásához, és a méhedben gyűjtöd és tartod meg annak erejét, itt alakítod át a Láthatatlant Láthatóvá. Nőként ez a teremtő energiáid helye. A múlt terheivel árnyékoltan a méh ereje is korlátozott. De az árnyékok elengedésén túl ott lüktet benned ennek a megszentelt térnek az életereje, öröme, lágysága és szépsége.

Szeptemberben egy olyan szertartásra várlak, ahol Méhednek ebbe a megszentelt, fényes terébe utazunk:

Méh-Szentelő Szertartás az Istennő Templomban

2012. szeptember 16. 19:00-22:00

Ezen a szertartáson szelíd erőben megtartó kört fonunk a nőiségünk fényéből. Ebben a körben utazunk a méhünk ezen és előző életekhez kapcsolódó árnyékos emlékeiben és el is engedjük azokat. Az utazást ősi hagyományok felelevenítésével folytatjuk, és az elengedésekkel felszabadult teret a méh, a női vér és a női lét szentségét megerősítő rítusok fényével töltjük be.

A Méh-Szentelő Szertartás részvételi díja 4 900Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 3900Ft, ha szeptember 14-ig bejelentkezel és benne vagy a következő 10-ben!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *