“Bármilyen okból is hozol létre egy gondolatot most, ez adja vonzásod irányultságát. Ha pedig 17 másodpercig fenntartod vonzásod irányultságát működésbe lép a Vonzás Törvénye. Vagyis ez a fordulópont, amikor egy másik hasonló gondolat csatlakozik hozzá. Maradj még 17 másodpercig ebben a gondolatban és eljön a következő fordulópont! Folytasd ezt mindaddig, amíg rezgésed ráhangolódik egy gondolatra 68 másodpercig és a dolgok eléggé mozgásba lendülnek…” (Ábrahám)

Többször előfordult már, hogy azt mondták emberek, hogy nekem azért sikerül az életem átalakítása, mert más rezgés-szinten vagyok. Szerintem azért sikerül, mert kevésbé veszek el az ego által utalt elme pillanatonként lövellt negatív gondolataiban.  Azért sikerül, mert sok gyakorlással – ami most is folyamatos – fokuszmegtanultam az elme fókuszát oda irányítani, ahová én akarok nézni, és nem engedem, hogy az ego össze-vissza rángasson. Még így is előfordul a rángatás, de akkor mindent megteszek azért, hogy megtaláljam azt a gondolatot, amiben az elme elcsendesedik, és amely a jót táplálja az életemben, nem a nekem nem tetszőt.

Ez persze maga rezgés-emelkedés. És azt szeretném, hogy lásd, hogy valójában ennyire egyszerű. Egy pillanat alatt máshová emelheted a rezgésedet. A kezedben a választás. Csak kitartóan gyakorolnod kell a fókuszod irányítását és megtartását. Csak az elkötelezettségedre van szükség. Arra, hogy elköteleződj saját jóléted felé, hogy magadért teszel és nem magad ellen.

Februárban hívlak téged egy olyan szertartásra, ahol a figyelmünk összpontosításával játszunk:

“MEGTARTOM A FÓKUSZT” SZERTARTÁS

2014. február 6. 19:30-22:00

Ezen a szertartáson olyan rituális gyakorlatokat osztok meg veled, melyeket én is sikeresen használtam saját életemből arra, hogy megtartsam a fókuszt az általam választott irányon, és így az elmém támogató barátom legyen.

A szertartás kedvezményes részvételi díja 3900Ft, ha február 2-ig bejelentkezel! Budapesti tartózkodásom alatt két szertartást tervezek, két szertartás kedvezményes díja 6500Ft, ha február 2-ig bejelentkezel!

A másik szertartásról infót a szertartások nevére kattintva találsz: Mesélő Szertartás

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik szertartásokra jelentkezel (Mesélő, “Megtartom a Fókuszt” Szertartás:) *