Ő semmi nélküled és nélküle te is semmi vagy. Mert, te ugyanaz vagy, mint ő, és ez mindig így volt. Férfi és nő, egyek vagytok. Végigutazta az Univerzumot, keresett téged és most megtalál majd. És ez a varázslat, az egyesülés, a lelkek egyesülése sokakat vonz majd hozzátok.” – mondták a Névnélküliek Magdalénának az inkarnáció előtt, a Világok közötti Térben.

 Jézus is hasonló szépséges üzenettel indult el a Világok közötti Térből: “És emlékezz – mondták – veled lesz Mária is. Mária? – kérdezte Jézus – Ki az a Mária? Emlékezz, engedd magad emlékezni! – válaszolták a Névnélküliek hosszas hallgatás után.  Azt mondjátok, – mondta Jézus habozva – hogy nem kell mindezt egyedül végigcsinálnom? Ott lesz velem ez a Mária? Mit jelent ez? Annyi kérdés van. Kicsoda ő? Hozzá tartozik az az energia, melyet annyira erősen érzek? Mária a részem lenne? Nem kapott választ, ezért megállt, visszaemlékezett arra, hogy már minden kérdésre tudja a választ és megengedte, hogy a tudás megérkezzen hozzá.  Igen, – mondta – ez az ő energiája, ő a részem, a részem, de egy másik fizikai formában.”

Gyönyörű, inspiráló, EGYségbe repítő Lélek-Szerelem az övéké, olyan, amilyenre mindannyian vágyakozunk. Néha talán még az irigység is megjelenik, hogy ők ilyen gyönyörűt kaptak, akkor mi miért nem. Közben nem tudjuk azt, hogy ők is megjárták a félelmeken és szétválasztottságon keresztül magdalenajezus1vezető ösvényt, míg végül az a Szakrális Szerelem, melyet hoztak magukkal a fizikaiban is kivirágzott és segítette őket a közös küldetésben.

Jézus és Magdaléna két gyönyörű Lélek, de testben éltek ők is, és a fizikaiság útja számunkra is úgy simult ki és simult össze szerelemben, hogy választották és élték a Lélek Fényét

Egykorábbi  Szerelem Ünnepre állítottam össze egy Magdaléna-Szerelem-Csomagot, melyet mostanában többen szeretettek volna újra rendelni. Így most Nőnapra újra elérhetővé teszem. Kívánom, hogy hanganyagai segítsék a szíved sebbzettségének gyógyítását és a nyitott szívből való kapcsolódást:

“Magdaléna Szíve, Jézus Fénye” Szertartás Hanganyaga * A hanganyag köréd varázsolja  Magdaléna és Jézus jelenlétét, majd kettőjük szerelmes EGYségének terében vezet végig életük Fény-Pontjain, és ezzel behívhatod a saját életedbe és szerelmedbe azt az áldást, melyet a Nyitott Szív és a Lélek Fényének választása hoz el.

Magdaléna Üzenete & Nag Hammadi Hanganyag * Egy évvel ezelőtt a május elsejére virradó éjjelen érkezett két gyönyörű üzenet. Az elsőben Mária Magdaléna a Kígyó-Rend tanítására való visszaemlékezéséről mesél. Arról, hogy hogyan működik ez az energia bennünk, hogyan kapcsol össze a teremtő erőnkkel, és hogyan tökéletesedik ki a szerelmi kapcsolódásokban. A második üzenetben Magdaléna a Jézussal való szerelméről és házasságáról beszél, és arról, hogy hogyan segíti kettőjük megszentelt nászának fénye azok összetalálkozását, akik egymás mellett döntöttek a Világok Közötti Térben a leszületés előtt.

Mária Magdaléna az első üzenetben beszélt arról a tanításáról, amelyet a Nag Hammadi tekercsekben jegyeztek le a tanítványi körei. Engem hosszú évek óta kísér és vezet ez a tanítás, mely tavaly megszületett magyarul hanganyagként.

Kleopátra Hanganyagok * A 9 csatornázott hanganyag a nő és férfi közötti harcból való kilépésben, a női és férfi energiák harmóniába simításában és az elme szívben való megpihentetésében segít.

Bizalom-Kör *  Mária Magdalénától 2014. július 22-én három üzenet érkezett. Egy nőt gyógyítót és egy férfit gyógyítót, és a harmadikat, ami a Bizalom-Kört építi bennünk és általunk.

A Forrás kiáradt megteremtette a Földi Világot, a jelenlegi otthonunkat, majd az irányítást a kezéből kiengedte és a teremtett világot a nő szeretetére bízta. A nő szeretete táplálja a férfi világban tett lépéseit, a nő kiengedi a kezéből az irányítást és a férfira bízza magát és a külső teremtést. A férfi a körben elengedi a rendszerekhez való ragaszkodást, kiszámíthatóságot rábízza magát az Istenire. És így csodák születnek. Ha a Bizalom-Kör működik, ha a helyünkön vagyunk benne. Egyáltalán nem könnyű a helyünkön lenni benne, irányítást elengedni és bízni, mert mindannyian sérültünk, nőkét és férfiként is. De ahhoz, hogy a Földi Világ az az Édenkert legyen, amit Isten ránk bízott meg kell gyógyulnunk és a helyünkre állni a körben.

A Magdaléna-Szerelem-Csomag kedvezményes díja 1600Ft. A hanganyagokat március 9-én küldöm ki. Jelentkezésedet március 8-ig tudom elfogadni.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*