„Kávé, pirítós krémsajttal és egyiptomi kaviárral, narancs és a szerelem áramlása reggelire.” – ez volt a ma reggeli Facebook státuszom. Olyan délután kettő körül írhattam. Ez az egyiptomi reggeli időm. És imádom. Imádom azt az életet, amit álmodtam és teremtettem.

Vágytam arra, hogy abban az időbeosztásban dolgozzak, amikor jólesik. És ez tökéletesen illeszkedik az életembe. Mert arra vágyom, hogy annak középpontjában a Kedves és a Szerelmünk legyen. És imádom ezeket a tökéletes reggeleket, meg napokat. Felébredni együtt a hajnalba nyúló éjszaka után valamikor reggel 11-kor. Masszírozás, együtt-nyújtózkodás. Valami fincsiség reggelire, ölelkezéssel fűszerezve, és aztán még finomabb kényeztető, illatos fürdő. Hogy aztán a nap tovább nyílhassék a szépségben.

Photo0227És a lótusz illatában…

Van egy kedvenc tábla-képem az Egyiptomi Múzeumban. Mindig azt érzem róla, hogy azt a Világot ábrázolja, amelyben élni vágyom. A tábla együtt-léteket ábrázol, ételt bőségben, illatokat, áldásokat, az élet áldásait élvezőket, és a LÓTUSZT, melybe gyakran beleszippantanak.

Én egy ilyen Világban kívánok élni. Ahol nem a munka, és problémák megoldása áll a középpontban, hanem az, hogy élvezzük az élet gyönyöreit, ajándékait. Egy olyan világot kívánok, ahol ének van és tánc, ízek, barátok, oroszlánok simogatása, delfinekkel úszás, játék, lovaglás a sivatagban a csillagok alatt, shisha, lobogó tűz és rengeteg szerelmeskedés.

Azt látom, hogy sok embernek nem könnyű igent mondani a gyönyörre, és az élet élvezetére, mert annyira mást tanultunk és örököltünk minden szinteken. Februárban csodás szertartásos utazáson vettünk részt azokkal, akik vágytak igent mondani a gyönyörre és, akik személyesen is részt tudtak venni a szertartáson. Most hanganyag formájában azok is átélhetik ezt az energiát, akik személyesen nem tudtak ott lenni:

Lótusz Szertartás Hanganyaga

A lótusz az ősi Egyiptom egyik leghangsúlyosabb szimbóluma, a megújulás, transzformáció, újjászületés virágának tartják. Számomra ennél sokkal több van benne. Benne van az összes szépség, amellyel a fizikai világ elhalmoz minket.

Az ősi Egyiptom képein az Istennők legtöbbször lótuszfejes uralkodói jogarral Photo0229jelennek meg. A papnők és királynők lótuszba szippantanak, lótuszt visznek az Istensége elé, és lótuszt nyújtanak a férfi felé.

A lótusz illatában megpihen az elme, a lótusz illata táplálja a szívet, és a szívből kinyílik a Gyönyörök Kertje és a lótusz illata azt üzeni, hogy lehet ott hosszasan, sőt állandóan időzni.

Ezen a szertartáson igen-t mondtunk az élet gyönyörteljes megélésére, elengedtük azokat tévhiteinket, hogy az élet a nehézségekről szól, és felfedeztük, hogy hová vezet minket a saját életünkben a Lótusz illata. Ebben utazhatsz a hanganyaggal is.

A Lótusz Szertartás Hanganyagának ára  2 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A hanganyag kedvezményes ára 1900Ft, ha a következő két hétben (április 15-ig) megrendeled. A hanganyagra nem kell április 15-ig várnod, mert három-naponta küldöm ki.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *