„Az elme folyamatosan zsugorodik – ahogy öregszel, az elme egyre kisebb és kisebb, és egyre utálatosabb és utálatosabb lesz. Nem véletlen, hogy az idős emberek kezdenek kissé utálatosak lenni.” Ma reggel bukkantam rá erre az Osho idézetre, ami mélyen elgondolkoztatott. Sok igazság van benne, de persze ennek nem kell így lennie. Megöregedni nem kell és nem is szükségszerű. Az évek múlhatnak velünk, de az évek múlása nem jelenti az öregedés szükségszerűségét. És az évek múlásával nem szükségszerű az elme zsugorodása sem, sőt az egyre tágulhat is. Mindez szabad választás.

Ahogy már korábban is írtam róla a szív ösvényén lépés, és a Lélek vezetésének követése fiatalon tart.

„Sok öregember van, aki állandóan dühös, bosszús, ingerült minden különösebb ok nélkül. Ez azért van, mert elszalasztották az életükben a szívet. Csupán az elme révén éltek…” – írja Osho.

Pontosan. És mindez nem korfüggő. Egyik legkedvesebb kairói barátnőm 62 éves, de ez sosem jut róla eszembe, mert annyira „fiatalon” éli az életét. Bármikor kész arra, hogy nevessen és kipróbáljon új dolgokat. A bőre, az arca Motorcycle Detailsés a haja is fiatal. Mert szívből él, és folyamatosan tesz azért, hogy kilépjen az elme falai közül.

És történhet ennek az ellenkezője is. Nemrégiben találkoztam valakivel, akit sokáig kortalannak láttam, egyáltalán nem tükrözte a külseje és kisugárzása az idő múlását. De az elmúlt néhány évben valami gyökeresen megváltozott, és tudom, látom, hogy mindezt az elmében pörgés okozta benne. De ezt persze bármikor megállíthatjuk és akkor villámgyorsan a folyamat is megfordul, „visszafiatalodunk”.

Osho még ezt is írja: „A tudatlan embernek nagyobb az elméje, mint a nagy tudású embernek, mert a tudatlan embernek nincsen semmi az elméjében. Tér van benne. A nagy tudású ember elméje túlságosan tele van tudással, nincsen benne szabad tér. Pedig a szív annak a belső térnek egy másik elnevezése.”

Mennyire igaza van. Évek óta arra törekszem, hogy ne kívülről préseljek be most már információkat az elmémbe, hanem megszabadítsam magam az összes beszűkítő hitrendszertől, teret csináljak magamban és abból a végtelen térből engedjem előbukkanni mindazt, amire szükségem van, és ami varázslattá változtatja az életemet.

Arra törekszem, hogy az elmém minél inkább megadja magát a szív vezetésének és én így a Lélek hullámzásán pihenve éljek. Ezt tanítom másoknak is.

Budapesti tartózkodásom alatt ismét ennek a csodáját tapasztaltam, miközben a Lélek Tájain utaztunk, lebegtünk a Lélek-gógyítói Kurzus résztvevőivel. És az egyik Lélek-táncos gyakorlatunk közben megjelent a hívás egy szertartásra, és a Lélek Tájai Szertartáson másokkal is együtt utazhatunk az elme szűkségén túlra, a Lélek végtelen terében.

Miközben a Lélek-Térben lebegtünk a Lelkem hangja arra hívott, hogy szülessék meg a szertartáson átélt utazás hanganyagként is, hogy azok is élvezhessék, akik nem tudtak ott lenni a szertartáson, vagy ott voltak, de szeretnék újra élni máskor is az átélteket. És a szertartás végén a megosztó körben az egyik résztvevő ugyanezt a kérést fogalmazta meg. Így most ezt a hanganyagot te is megrendelheted:

Lélek Tájai Szertartás-Hanganyag

“Éppúgy, ahogy külső tér is van – a végtelen égbolt, amelynek nincs határa -, pontosan ugyanúgy a belső égbolt is határtalan…” (Osho)

Ha ebből a határtalan, végtelen belső térből élsz, akkor ez a külső valóságodat is végtelen csodák folyton táguló terévé változtatja. Ide utaztunk a Lélek Tájai Szertartáson és ide utazhatsz a hanganyag segítségével is.

A Lélek Tájai Szertartás Hanganyag ára 2 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A hanganyag kedvezményes ára 1900Ft, ha március 26-ig megrendeled és befizeted.

A Lélek Tájai Szertartás Hanganyaga mellé megrendelheted a FÉNY-LÉLEK-EGYSÉG Online Kurzust, amely 21 Lélek-kapcsolat kiépítésében segítő anyagot tartalmaz. A FÉNY-LÉLEK-EGYSÉG Online Kurzus kedvezményes ára csak 1900Ft, ha a Lélek Tájai Hanganyaggal együtt rendeled meg március 26-ig!

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! A Hathor Kelyhe, a Lótusz és a Lélek Tájai Szertartások hanganyagainak együttes kedvezményes ára, 4500Ft!

A szertartásokról, a hozzájuk kapcsolódó hanganyagról, és az online kurzusról további infót a szertartások nevére kattintva találsz:  „Hathor Kelyhe” Szertartás, Lótusz Szertartás, FÉNY-LÉLEK-EGYSÉG Online Kurzus

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *