Ott szeretek lenni, ahol a Világok összeérnek. Ott szeretek lenni, ahol a Láthatatlam varázslata megtermékenyíti a Láthatót. Ezt a helyet úgy hívják Lélek. Lélek-ösvényen való tudatos lépteimet éveken keresztül vezették az Éneklő Kristálytálak varázslatot szövő hangjai.

Szeretem a Magyarországra érkezésem szertartással kezdeni, mert segít tényleg megérkezni, és azért is, mert szép élmény Lélek-körben megérkezni. Ez alkalommal erre nem került sor, mert költözött az Istennő Templom, de nem szeretnék anélkül elmenni, hogy ne ünnepeljük meg ezt az eseményt.

Mitől varázs-eszközök az Éneklő Kristálytálak?

A kristály magában hordozza a Föld megtartó erejét, az ősök és a föld mélyének bölcsességét. A kvarckristály erősíti, átformálja, raktározza és szállítja az energiát. A kristályok igen mélyen hatnak a szervekre, szövetekre, sejtekre, a kristály hatására a gondolat harmóniába rendeződik, megváltozik az agyhullámok frekvenciája és ez hat a tudatosságra.

A hangok rezgése pedig elhozza az Ég végtelenségét és a határtalanság érzését. Az energia állandóan mozgásban van, ami mozdul és vibrál az hangot ad. Lehet, hogy nem halljuk a hangot, mert az hallásküszöbünk alatt vagy felett van, de a bőrünk és a csontjaink is érzékelik a hangokat, melyeket magukba szívnak és testünk többi részével együtt ,,elfogyasztják”. A hang változást idéz elő az immunrendszerben, a vegetatív idegrendszerben és a endocrine rendszerben. Az összes kultúra használta a hang és a zene erejét terápiás célokra. A hangterápia csökkenti a stresszt és a fájdalmat, segít az ellazulásban, saját magunk megismerésében, növeli kreativitásunkat.

A Kristálytálak dala összekapcsolja a Láthatót és Láthatatlant, Tudatost és Tudattalant, az Embert és az Isten/nőt. Lelkünk mély rétegeit megérintve az Éneklő Kristálytálak gyógyítanak, harmonizálják a csakrák működését, és finoman ráhangolnak az élet hullámain való áramlásra.

Várlak Téged is, ha megfürödnél a hangjukban:

Lélek Szertartás Éneklő Kristálytálakkal az Istennő Templomban

2012. október 5. 19:30-20:30

A szertartás ingyenes, adományodat szeretettel elfogadom.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta