„Amikor a szíved dobbanása a dobok hangját visszhangozza…” És a dobok hangja a változás ritmusát üdvözli, és a szíved együtt dobban a változás hullámával, amely végig táncol az Univerzumon, végig táncol a Föld terén, az életünkön és mindent átalakít…Hallod-e a változás énekét? Hallod-e a dobok változást hívó hangját? Dobban-e a szíved a dobok hangjával és a Lélek hívásával?

„Hallod-e az emberek dalát, hallod-e a haragvó emberek dalát? A zenéjét azoknak, akik többé nem lesznek rabszolgák? Amikor a szíved dobbanása a dobok hangját visszhangozza, akkor a holnappal új élet kezdődik. Csatlakozol-e a keresztes hadjáratunkhoz, leszel-e erős velem? Vágyod-e látni a Világot a barikád mögött? Akkor csatlakozz a harchoz, amely elhozza a jogot, hogy szabad legyél. Odaadsz-e mindent, amit tudsz, hogy a zászlónk lobogjon? Lesznek, akik élnek, lesznek, akik meghalnak, te oda állsz-e és esélyt adsz-e? A mártírok vére öntözi a francia réteket… Hallod-e az emberek dalát, hallod-e a haragvó emberek dalát? A zenéjét azoknak, akik többé nem lesznek rabszolgák? Amikor a szíved dobbanása a dobok hangját visszhangozza, akkor a holnappal új élet kezdődik.”

Imádom ezt a dalt azóta, hogy először láttam a Nyomorultak musical változatát:

Imádom, mert szenvedély lobog benne és lelkesít. Imádom, mert ismerem azt a megszentelt haragot, amiben lángra lobban a szív és azt dobogja elég, lehet másképpen! Imádom, mert ismerem az érzést, amikor a Lélek hívása erősebb minden félelemnél, és amikor eltölt az érzés, hogy semmi sem számít, még az életem sem, hiszen miért élnék, ha nem azért, hogy szabadon kövessem az ösvényt, amire a szívem hív.

2011. ismét fellobbantotta ezt a tüzet, ezt a szenvedélyt szerte a Világon. A szívük dobbanását követők minden odaadva kapcsolódtak hozzá ahhoz az energia-hullámhoz, ami ragyogó tornádóként söpör végig rajtunk, és mindaz, ami nem szeretet és nem szív semmivé válik benne.

És ezzel itt a legnagyobb kihívásunk is: leragadunk-e haragban, elveszünk-e újra a gyűlöletben, szétválasztottságban, vagy megállunk erősen, mozdíthatatlanul a szív hangjában, és onnan vesszük észre, hogy a barikád illúziója mögött van egy Világ, ahol béke van, szépség, és szívből kapcsolódás?

Imádom a dalt, de arra vágyom már, hogy harag, halál és vér helyett a szeretet és az öröm legyen az, ami mellett hitet teszünk.

Megismételjük-e a múltat, vérbe és újabb elnyomásba fullad-e az, ami a Földön Mennyországot teremthetne. Vagy újraírjuk mindezt szeretet-tollal, és bízva az Isten vezetésben engedjük megszületni a belülről fakadó valódi harmóniát, ahol irányítás helyett megadásból élünk?

Elveszünk-e az elmében és a félelmeinkben, vagy tudjuk minden körülmények között hallani és követni a szívünk dobbanását? Hisszük-e, hogy minden a miénk lehet akkor, amikor szeretünk?

Az én válaszom IGEN! Képesek vagyunk erre!

És ha te is ezt szeretnéd hinni, akkor várlak Téged a következő Lélek-Szertartáson:

Lélek Szertartás az Istennő Templomban

2012. április 27. 19:00-21:00

A szertartáson utazunk harag erejével, a vágyott Világgal, mely megszülethet akkor, amikor a harag ereje a szeretet lángjává változik. Utazunk a szív hangjával, a dobok hangjával, a Világot átölelő változással és utazunk azzal, hogy a szeretetben gyökerező Világ nem utópia, hanem valóság. Elengedjük a múlt árnyait, és megállunk a szív erejében, ami újraírja a valóságunkat.

Ha van dobod, hozd magaddal!

A szertartás ingyenes, adományodat szeretettel elfogadjuk.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*

 

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta