“Szállj fel a csillagokba, szél könnyű szárnyán szállj. Kárpátok gyűrűjéből szállj fel szabad madár!” Ez akár a mottója is lehetne a harmonikusan működő köldök-csakrának. A köldök-csakra az erőközpontunk, és egyben a szabadság helye bennünk.

A Világban zajló változások, és tudat-váltás egyik központi kérdése a koldokcsakraszerszabadság. A Teremtőtől szabad akaratot kaptunk mindannyian, amit az emberiség igyekezett jól megnyirbálni az elmúlt pár ezer években mindenféle módon.

Szerte a Világon egyre több ember próbál kitörni a korlátokból, amelybe a Világot kormányzó hatalom beleszűkített minket. És ez elég döcögősen megy, mintha a madár éppen csak megízlelte volna a szabadságát, de még nem tud repülni, mert olyan régóta fogságban volt, vagy nem komfortos még a saját szárnya kitártságában, és ezért össze-vissza csapkod vele másokat.

És persze a sérült, szabadságot korlátozó hatalmi viszonyokkal van teli életünk egésze. Jelen van a párkapcsolatokban, családokban, tágabb közösségekben, spirituális csoportokban, munkahelyeken, országok szintjén.

Kívánjuk a saját döntési szabadságunkat, de közben folyamatosan meg akarjuk mondani másoknak, hogy mit hogyan tegyenek.

A sérült köldök-csakra kalitkájából a kitárt szárnyakon végtelent felfedező madár szabadságába tágultunk egy éve, egy  szertartásomon. A téma ma is aktuális, nagyon is, ezért most ajándékba adom, hogy Te és minden ismerősöd választhassa ezt a rezgést Tízmilliószoros Napon:

KÖLDÖK-CSAKRA SZERTARTÁS Hanganyaga

Tízmilliószoros Napi Ajándék!

Szabadon döntök, nem félelemből, nem vergődve helyes és helytelen között, hanem belső jóérzésből. A döntésem szerint cselekszem, energiáim, mint kilőtt nyílvessző visznek a döntésem valósága felé. Tudom, hogy az Univerzum teljessége támogat, ezért nincsen szükségem mások korlátozására. Tudom, hogy az Univerzum teljessége mindenkit támogat, ezért nem akadályozom senki kiteljesedését azzal, hogy erőmet átadom. Tudom, hogy bármikor dönthetek másképpen, és adhatok más irányt a szárnyalásomnak, ha ez esik jól…

Ezek a mondatok a harmonikusan működő köldök-csakráról szólnak és ezt teremtheted ezzel a hanganyaggal.

A köldök-csakra Magyarország vonatkozásában különösen sérült, ezért a hanganyag külön időt szentel a magyar kollektív köldök-csakra vonatkozások gyógyításának.

A Köldök-Csakra Szertartás Hanganya most AJÁNDÉK! Javaslom az elvégzését november 13-án, az év utolsó Tízmilliószoros Napján!

Minél több szabadon élő és másokat szabadon élni hagyó ember él a Földön, annál szabadabb és élhetőbb világot tudunk teremteni együtt! Arra kérlek, hogy add tovább ezt az energiát! Ajánld fel ezt az ajándékot 3 olyan ismerősödnek, barátodnak, aki eszedbe jut ezekről a sorokról. Természetesen ezt akkor tedd meg, ha belső jóérzés van benned ezzel kapcsolatban. Ha a belső jóérzésed azt mutatja tedd meg, akkor egyszerűen csak küldd el nekik ennek az oldalnak a linkjét, vagy az emailt, amit kaptál, hogy belső jóérzésükre hagyatkozva ők is eldönthessék kérik-e az ajándékot!

AZ AJÁNDÉKHOZ TÖLTS KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*