„Isten a férfiak és nők lelkébe ültette a magot, amely tárolta saját isteni származásuk emlékét. A magban ott volt Isten képe, férfié és nőé, minden életé, mely ugyanabba a családba, ugyanabba a lélekbe tartozik, és ugyanahhoz a szóhoz. A mag őrizte azon idő emlékét, amikor minden egy volt és azét, amikor ismét minden egy lesz. Mert újra minden egy lesz…Férfi és nő emlékezik majd a hívására, a rend igazsággá változik bennük, felismerik és lesz. Most van itt az idő arra, hogy emlékezzünk a hívásra, most van itt az idő, hogy emlékezzünk az igazságra. Az emlékezésben a látomás kiteljesedik, a forma és a forrás újra egy lesz, és az utazás véget ér. A látomás, a forma, az emberek és isten újra egyek. Most jött el az idő.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Most jött el az idő a felébredésre, és arra, hogy a mag, melyet Jézus és Magdaléna annak idején elültetett szárba szökkenjen és kivirágozzon az Új Föld álma.

Jézus ezzel az üzenettel indult el a testet öltés felé:

„Most hozzuk létre a legfontosabb lélek-hidat, melyet valaha időben a Föld terébe ültettünk. Te vagy ennek a lélek-hídnak az egyik központi figurája, aki körül a többi lélek forog. A 144 lélek veled együtt születik meg Krisztus testébe, aspektusoknak nevezzük majd őket. Ezek az aspektusok egyesülnek abban a fényben, amit te hozol el a világnak. És azután, 2000 év múlva, amikor eljön az idő, hogy az emberek emlékezzenek a fényre a Földön, ezek az aspektusok majd újra megszületnek, de akkor már 144 egyéni lélekként. Elhozzák ezt a fényt a létezésbe. És ezzel eljön az idő, hogy az emberek emlékezni kezdjenek. Akkor majd tudni fogják, hogy egyek veled és egyesülnek majd veled a saját fényükben. És emlékezz – mondták – veled lesz Mária is.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Mária ezzel az üzenettel indult el a testet öltés felé:

„’Olyan hosszú ideje keresett már téged. Látod, te vagy a válasz a kérdésre, a kirakójáték utolsó darabja. Ő semmi nélküled és nélküle te is semmi vagy. Mert, te ugyanaz vagy, mint ő, és ez mindig így volt. Férfi és nő, egyek vagytok. Végigutazta az Univerzumot, keresett téged és most megtalál majd. És ez a varázslat, az egyesülés, a lelkek egyesülése sokakat vonz majd hozzátok…Fogadd be a világok közötti tér látomásait és csatlakozz hozzá a feltámadás valóságának megalkotásában. És mindig emlékezz arra, hogy szabad akaratod van. Emlékezz arra, hogy fény vagy és maradj is fény. Emlékezz arra, hogy nincsen rossz és jó, csak az Isteni igazság létezik. Emlékezz arra, hogy ha kérsz, akkor kapni fogsz. Emlékezz!’ Mária bólintott, belélegezte az igazság fényét, tudatossága összekapcsolódott lelke férfi részével, azzal, akit majd úgy neveznek Jézus Krisztus…” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Jézus és Mária emlékeztek a Lélek-tervre, amely belekapcsolódott abba a gyönyörű Isteni tervbe, amely elhozta ezt az évet, és az emberiség Felébredését. 2012-ről sok mindent mondtak már, nem tudom mit rejt még ez az év, de a Lelkem vezeti a lépéseimet és tudom, hogy ezek a lépések pontosan illeszkednek a Tervbe. Mint, ahogyan mindannyiunk Lélek-léptei illeszkednek a tervbe és áttáncolják azt a Láthatóba. Nincsen félnivalónk a változástól. A bizalom, és a szeretetben való kinyílás elvezet oda, ahol tudjuk az Igazságot és azt, ami a Tervből a miénk:

„Amikor azt választjuk, hogy testet öltünk belépünk a LÉT KRISTÁLYÁBA, a lélek kezdetének helyére. AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG ÖLELÉSÉBEN SZÜLETIK A LELKÜNK. Azután a fény lényei egyenként körénk gyűlnek. ÉS MI UTAZUNK A VILÁGOK KÖZÖTTI TÉRBEN. Itt minden idők tudása nyitva van számunkra, mindent látunk, mindenre emlékezünk és mindent értünk. Kiválasztjuk a hívásunkat, sorsunkat és identitásunkat, a fény lényei pedig mesélni kezdenek az utunkról. Segítenek, hogy megértsük milyen leckéket tanulunk majd, bátorítanak, hogy emlékezzünk a magunkban hordozott tervre. A fény által támogatva hívásunk kódját lelkünk legmélyebb rétegébe, a Fénymagunkba ültetjük. Mindannyian emlékezünk majd erre a kódra, amikor eljön a megfelelő pillanat. A tudás és fény arc- és névnélküli lényei szeretettel és türelemmel vezetnek és tanítanak, hogy majd emlékezhessünk a lelkünk által választott sorsra. A Névnélküliek a tudomásunkra hozzák, hogy az emlékezés által tudjuk a lelkünk üzenetét átadni a világnak és így tud az egyéni és kollektív sors megtörténni. Így kezdődik.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Tavaly szeptemberben a Földet átölelte egy gyönyörű energia-hullám, és Mária Magdaléna jelenléte erősödni kezdett. Az elmúlt két hónapban ez a hullám összeölelkezett egy másikkal, Mária és Jézus együttes jelenléte erősebb, mint valaha volt. Szinte minden gyógyításnál megjelennek mostanában. Az EMLÉKEZÉS IDEJE VAN!

Májusban egy olyan szertartásra várlak, ahol megpihenhetsz ebben az együttes jelenlétben, és kibonthatod a magadban hordozott Lélekmag szirmainak fény-mintázatát:

 „Jézus Mária” Szertartás

2012. május 14. 19:00-21:30

A vihar tombolásában jelet kaptak arra, hogy ideje bölcsebben választani, jobban megadni magukat és teljesebben teremteni. A régi haldoklott és ők túlélték, az új részeivé váltak. Egy részük megkönnyebbült, mert meghalt a régi és ők szabadon választhatták, hogy az új rend részei legyenek. A vihar az áldozat, az átalakulás és integráció szimbóluma volt. Ők pedig örültek. A világ rendje megújult, új világ született, a fény és az igazság megtartására.  A vihar annak jele volt, hogy a régi hitrendszerek és struktúrák most feloldódnak, jel volt a képességre, hogy új tervet alkothatunk az eddigi korlátok nélkül, teljességgel a belülről fakadó tudásból táplálkozva.  Nem volt még tiszta a minta, de az emberek érezték, hogy a szellemük készen áll arra, hogy része legyen az új teremtésnek. Érezték a megelégedettséget.  Krisztus beszélt nekik a magukban hordozott fénymagról, a lélek azon minőségéről, amely most felébredt. És ezzel rátaláltak a látomásra, mely a földi világban vállalt sorsuk volt. A szíveikkel hallgatták, és a lelkük észrevette a belül hordozott fényt. Hallgatták és eggyé váltak a fénnyel, megbékéltek.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Fény-Magadba való utazásra várlak ezen az estén, találkozásra Jézussal és Máriával, és a Lelkedben hordozott mintázattal, a Tervben vállalt szerepeddel. Utazunk oda, ahol feloldódnak a struktúrák és hitrendszerek, oda, ahol benned az Új Föld álma lüktet, és oda, ahol az erőt is megtalálod, hogy mindezt valósággá változtasd.

A szertartás részvételi díja 3 900 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 3600Ft, ha május 7-ig bejelentkezel!

 Jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *