Kairóban a gizai piramisokhoz felvezető út teli van árusokkal, akik a boltjukba akarnak invitálni. Erőszakosan teszik. Az autók útjába állnak, megpróbálják az autókat erővel megállítani. Még nem láttam őket sikerrel járni, sőt, annyira megrémítik az erre járó turistákat, hogy azoknak eszük ágában sincsen betérni hozzájuk.

Vajon miért ilyen erőszakosak? Mert félnek, nincsen bizodalmuk abban, hogy Isten mindig gondoskodik rólunk, és ezért ők próbálnak irányítani.

Pár napja, éjjel elmentünk a sivatagba, tevékkel. Megegyeztünk a tevés emberrel, hogy csak három tevét fizetünk ki, mert a negyediket a kísérőnk használja. Jobban mondva a kísérőnk egyezett meg vele. Minden nagyon jó volt, remekül éreztünk magunkat, mi is, meg a tevések is. Kísérőnk kifizette a tevést, az elvette a pénzt, majd amikor a kísérőnk elment WC-re, odajött hozzánk és sunyi módon megpróbálta mégis kicsikarni a negyedik teve árát. Aztán pedig a borravalót, amit amúgy is szívesen adtam volna, mert tényleg nagyon jól éreztük magunkat, és kedvesek voltak velünk. Persze, amikor felszólítanak a borravalóra, már kevésbé szívesen adom, amikor pedig azt is megmondják, hogy mennyit adjak, akkor azt érzem, hogy inkább nem adok semmit.

Vajon miért kellett a tevés embernek lejátszania ezt a sunyi, hazudós, megmondós színjátékot? Mert fél, és nincsen bizalma az isteni gondviselésben, ezért kontrollálni akar.

Talán neked is ismerősek ezek az élethelyzetek. Ha nem is ennyire kiélezetten, de talán már te is megélted milyen az, amikor félelemből cselekszel, és éppen ezért csúszik ki az a kezedből, amit bebiztosítani szerettél volna?

Az egyiptomi elnöki választások hadsereg által készen tálalt eredményeként a második fordulóban az emberek két olyan jelöltből választhatnak, akiktől a legtöbbjüknek felfordul a gyomra. Az egyik a hadsereg üdvöskéje, a volt rezsim egyik tagja, ha őt választják, akkor olyan, mintha a forradalom meg sem történt volna. A másik a Muszlim Testvériség hataloméhes jelöltje, akinek a választásával készen tálalnánk az országot a hatalom érdekében a vallást, mint fegyvert használó szervezetnek. Az egyik barátom ült a kanapémon, és elemezte a helyzetet. Mondtam, hogy szerintem ez sokkal egyszerűbb. Melyiket választaná, ha a szívéből döntene. Mondta, hogy egyiket sem. Nagyszerű, akkor elemzésnek semmi helye. Hová vezet a félelemből fakadó, szív ellenére, elméből hozott döntés?

Az élet tényleg egyszerű! Dönts szívből, és a többit bízd Istenre! Nem fogsz csalódni!

Várlak téged, ha választod az egyszerűbb út gyakorlását:

„Isten tenyerében” Szertartás az Istennő Templomban

2012. július 31. 19:00-21:30

“És ez a második nagy illúziója az emberiségnek: hogy az élet eredménye kérdéses. És ez a kétely hozta létre a félelmet. Mert, ha kételkedsz az eredményben, akkor kételkedsz a Teremtőben is, azaz kételkedsz Istenben. És, ha kételkedsz Istenben, akkor félelemben és bűntudatban kell élned egész életedben. Ha kételkedsz Isten szándékaiban, és Istennek azon képességében, hogy létrehozza a kívánt eredményt, akkor hogyan fogsz valaha is megpihenni? Hogyan fogsz valaha is békét találni?” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

Hívlak Téged arra a helyre, ahová a szív vezet, ahol mindent áthat a bizalom, és az isteni gondviselésben való megpihenés!

Az „Isten tenyerében” Szertartás részvételi díja 4 500 Ft.  MÁR CSAK 6 FŐ JELENTKEZÉSÉT TUDOM ELFOGADNI!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *

Ha nem tudsz eljönni a szertartásra, de szeretnél azért tenni, hogy megszabadulj az anyagi félelmeidtől, és megpihenj a bőség rezgésében, akkor most kedvezményes áron jelentkezhetsz online kurzusomra:

ONLINE PÉNZ-VONZÓ KURZUS

indul: június 21-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag) most 8800Ft helyett féláron azaz 4400Ft-ért vásárolhatod meg, ha június 8-ig bejelentkezel!

Még 3 fő kaphatja meg AJÁNDÉKBA a 7×7 napi megerősítést! (a megerősítések ára amúgy 2000Ft)

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!