“Isten nem ember” – ez mostanában sokszor elhangzik a számból, mikor emberekkel beszélgetek, és ők előjönnek Istenhez kapcsolt félelmeikkel. A félelmek általában arról szólnak, hogy ők rosszul cselekszenek, és Isten ezért haragos, meg elkeseredett….Mi szegény emberek jól felruháztuk Istent emberi tulajdonságokkal.

Persze erre lehet azt mondani, hogy egy muzulmán országban ilyen tapasztalásokat szerezni nem túl nehéz, mert itt kőkeményen nyomják a félelem-alapú Isten-képet.

Persze a többi vallás – illetve annak értelmezései – is nyomnak mindenfélét. A kereszténység a bűntudat alapút, a judaizmus az Istent, aki egy népet kiválaszt, a keleti spiritualitás azt az Istent, akihez a  vágyak tagadásán keresztül vezet az út.

És valláson kívül is mindenféle emberi cuccal ruházzuk fel Istent. A múltkor valaki egy Facebook beszélgetésben például arról faggatott, hogy Istennek sem akarok-e megfelelni. Ezt nem is értettem. Hogyan lehet a mindent teremtő energiának, amit Istennek szoktunk nevezni, de valójában a szeretet tiszta eszenciája megfelelni? Hogyan lehetnének a szeret-energiának elvárásai.

Egy idő óta Istenhez fohászkodni sem tudok, mert nem tudom már ezt az istennememberenergiát kívül létező valakiként megszemélyesíteni. Mindezen túl van, és mindenben benne van. Az EGY.

Tapasztalásaim szerint az Istenire vetített emberi rengeteg rosszat tett az egész emberiséggel. Félelmek között tévelygő, bizonytalan, az élet szépségében megpihenni nem tudó lénnyé változtatott minket, ahelyett, hogy felragyogtatnánk és élnénk az Istenit, amellyel EGYek vagyunk.

Szeptemberi szertartásom hanganyagát most megrendelheted:

“ISTEN nem ember” Szertartás Hanganyaga

A hanganyag segít elengedni azt az emberi, dualitásba ágyazott képet, amelyet ezen és előző életekben az Istenire vetítettünk a különböző, alacsony szinten értelmezett vallási, spirituális tapasztalások által. A megtanult, korlátozó hitrendszerek mögé lépve összekapcsol a belül hordozott, és mindenben jelenlévő isteni eszencia valódiságával, amellyel megáldhatod az életedet.

A hanganyag díja 2500Ft.  KEDVEZMÉNY! A hanganyagot október 14-ig kedvezményes, 1900Ft-os áron rendelheted meg (a hanganyagot október 19-én küldöm ki)! Amennyiben a “Magdaléna Szíve, Jézus Fénye” és az “Istár Hét Fátyla” Szertartás hanganyagát is megrendeled, kedvezményt kapsz. Két hanganyag együttes ára 3200Ft, a három hanganyagé 3500Ft.

A szertartások hanganyagáról információért kattints a szer nevére: “Magdaléna Szíve és Jézus Fénye” Szertartás, “Istár Hét Fátyla” Szertartás

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*