A legújabb kedvenc salátaöntetem: olaj, egy citrom és egy lime leve (ezek itt picik, három felel meg egy magyarországinak), fokhagyma (átnyomva fokhagymanyomón), só, bors, picike csili, mustár, jól összekeverve kanállal, és a LÉNYEG, a napon szárított menta belemorzsolva. Imádom, a menta teljesen különlegessé teszi.

És az új kedvencem magához a salátához: paradicsom egészen apróra vágva (ez az egyiptomi vidéki szokás, én nagyon megszerettem, teljesen más íze van az apróra vágott zöldségeknek, és sokkal levesebbek), és hozzá rengeteg petrezselyem apróra vágva.

Szerintem a Föld a Gyönyörök Kertje, imádom mindazt, ami a fizikaiságunk gyonyorokkertjeáltal átélhető, megtapasztalható és élvezhető.

A Föld az Öröm Bolygójának teremtődött, az az édenkerti állapot, amely szerepel minden nép mítoszaiban és minden szent könyvben, nem pusztán álom, hanem egykor a földi valóság volt. Ennek a tündérország-állapotnak az elvesztése, az Édenkertből való kiűzetésünk tulajdonképpen egy emberi tudatosságban való nagy váltás következménye.

A Föld továbbra is az Öröm Bolygója, az, hogy mi miként létezünk rajta csak rajtunk múlik.

Az első DNS szálat a boldogság alapú életre való visszahangolódás ébreszti fel valódi erejére.

A valódiságában élt első DNS szállal az élet olyan, mint az én salátám: jövünk-megyünk tapasztalunk, a tapasztalást nyitott szívvel átengedjük magunkon, az életünk részévé válik belőle az, ami jó, és összekeveredik az életünk más élvezetes tapasztalásaival, és születik belőlük valami új, amellyel növekszik az életünk gyönyöre…

Szeptemberi szertartásomon az első két DNS szálat ébresztjük valódiságára:

“Gyönyörök Kertje Szertartás”

2013. szeptember 23. 19:30-22:00

A szertartáson beleutazunk az egyik olyan szent szövegbe, amely gyönyörűen tükrözi a boldogság alapú életet, a szent szövegbe kódolt rezgéseket, a természet ciklusait, és rituális elemeket hívunk segítségül az első DNS szál átprogramozásához.

Majd mindezt leföldeljük a testünkben, és egyben átírjuk a testünkkel való viszonyunkat bizalom-alapúra, amely a második DNS szálat programozza újra. (Lehetőséged van arra is, hogy mind a DNS mind a 12 szálát újraprogramozd a 12 szálú DNS Online Kurzusommal. IDE KATTINTS!)

A szertartás részvételi díja 4500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3700Ft, ha szeptember 13-ig bejelentkezel.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Magyarországi tartózkodásom alatt összesen három szertartást tervezek. A te részvételi díjad összesen 6500Ft, ha két szertartásra, és összesen 8700Ft, ha három, és összesen 10000Ft, ha négy szertartásra jelentkezel.

A szertartásokról információért kattints a szer nevére: “Isten nem ember” Szertartás, “Magdaléna Szíve, Jézus Fénye” Szertartás, “Istár Hét Fátyla” Szertartás

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *