“Ő, aki bőkezűen ad Léleknek és testnek. Ő, aki folyamatosan ad. Ő, aki végtelenül adja a legdrágább ajándékokat. Ő, aki támogat. Ő, aki örökké ad még azoknak is, akikről mi úgy gondoljuk, hogy nem érdemlik meg.” Allah Al Karim nevének a jelentései ezek.

Gyönyörű, ugye? És simogató, és megnyugtató, hogy az az Erő, amely az Univerzum egészét megtartja rendben, ilyen jóindulattal van irányunkban.

Folyton ad, feltételek nélkül. De akkor mégis mi akadályoz minket abban, hogy folyamatos testi és Lelki bőségben éljünk? Természetesen a saját hitrendszereink, félelmeink. És mi azok? Pontosan rájuk láthatsz, ha figyeled azokat a gondolatokat, amelyek csak úgy bekúsznak a fejedbe, pénzzel, az anyagi helyzeteddel és bőséggel kapcsolatban.

Amikor ezekkel a nem éppen támogató gondolatainkkal találkozunk, általában az a késztetés indul el bennünk, hogy megoldásokat keressünk, meg sokat foglalkozzunk velük. Holott, az a legcélravezetőbb, ha szélnek eresztjük őket és átrezgetjük magunkat a bőség és hála energiáiba.

Ezt most együtt is megtehetjük:

BŐSÉG ÉS HÁLA SZERTARTÁS

2013. május 28. 19:00-21:30

Ezen a szertartáson rezgést emelünk, a szűk-ség tudatos gondolatokból átemeljük, átzengetjük magunkat abba az állapotba, mely a bőségről szól. Hálát adunk azért, ami van, és ami jön, tudatosítva, hogy az máris VAN. A szertartás lépései azon a folyamaton alapulnak, melyet tavaly december óta én is bejártam, hogy még szélesebbre tárjam az életemben a bőség kapuját.

A szertartás részvételi díja 4500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3900Ft.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad összesen 7000Ft a két szertartásra (Delfin-Kristály és Bőség- és Hála Szertartások).

A szertartásokról információért kattints a szer nevére: Delfin-Kristály Szertartás

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *