A női-férfi kapcsolat küzdelmessége, a szerelem nehézkessége nem a természetes állapotunk. A természetes állapotunk annak tudása és megélése, hogy a nő és férfi szerelmi kapcsolódásban való találkozása lehetőség az EGYség megélésére, és ez a végtelenbe röpítő, örömteli esemény.

Volt olyan idő, amikor ez tényleg a mindennapi, természetes állapotunk volt. Atlantisz harmonikus idejében még ezt éltük, és ennek energiája közelít most a földi tapasztalásainkhoz, mert az Új Földdel mindezt visszakapjuk. És nem csak visszakapjuk, hanem ezen megélés alapfeltétele is annak, hogy az Új Föld megteremtődjön.

Novemberi szertartásomon ezzel utazunk:

“Atlantiszi Szerelem-Köpeny” Szertartás

2013. november 10. 19:00-21:30

Ezen a szertartáson az elemek finomabb, atlantiszi rezgéséből szövünk hálót, atlantisziszermelyben a múlt, jelen és jövő szerelmi, párkapcsolati történéseit kiemeljük a küzdelmességből, és átemeljük Atlantisz női és férfi közötti EGYségébe. Majd az egészet finom, tápláló éteri köpenyként borítjuk a párkapcsolataink – akár meglévő, akár érkező – mindennapjaira. És a köpeny áldó erejét tovább tápláljuk azon párok energiájának meghívásával, akik a Atlantisz után is képviselték és megtartották ezt az energiát az emberiség számára.

A szertartás részvételi díja 4500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha november 8-ig bejelentkezel.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Magyarországi tartózkodásom alatt összesen három szertartást tervezek. A te részvételi díjad összesen 6000Ft, ha két szertartásra, és összesen 8100Ft, ha három  jelentkezel.

A szertartásokról információért kattints a szer nevére:  Árnyék-Tánc Szertartás, Köldök-Csakra Szertartás

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTS KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*