Minden ősi nép mítoszai és az összes szent irat is őrzi azon idők emlékét, amikor édenkerti állapotban éltünk. Majd ezt az áldott helyet, állapotot elvesztettük, kirekesztődtünk belőle. Illetve ezt az illúziót tápláljuk és teremtjük a Földön az atlantiszi kataklizma óta.A Földön megélhető Édenkertből való kitaszítottságunkat tápláltuk az összes spirituális irányzat és vallás alap-tanításával. Pontosabban fogalmazva azzal, atlantiszgyogyitoinapahogy az alap-tanítást annak legtöbb tanítója értelmezte. Ezt a megfordíthatatlan kitaszítottság-érzés olyan módon vált az életünk alap-pillérévé, hogy sokan még azzal a gondolattal sem tudnak mit kezdeni, hogy az élet lehet folyamatosan jó, és nem állandó jó és rossz közötti hullámzás.

Az általam érzékelt alap-pillére a földi létezésnek gyönyörűen leírható azzal a megerősítéssel, ami az első DNS szál aktiválásának egy módja: Elfogadom a Forrás Édenkert-ajándékát és tudatosan választom  a  boldogság- és öröm-alapú életet minden pillanatban.

Ahogy az a mondatban is benne van, ez egy választás. Nincsen kényszer, a szabad választásaink szerint élhetünk. Hosszú ideig ennek a választásnak a lehetősége is mélyen eltemetve létezett a félelmek által uralt elme bugyraiban, egy ideje viszont rengeteg erőteljes segítséget kapunk az Univerzumtól arra, hogy ezt a választást meghozzuk és a földi létben újra azt az Édenkertet kezdjük élni, amit Atlantiszon is éltünk.

Az Univerzum újabb támogató, Édenkert-választásunkat segítő energiái érkeztek meg február elsején, ezekkel az energiákkal kapcsolódhatsz össze az alábbi hanganyagokon keresztül:

ATLANTISZI GYÓGYÍTÓ EST Hanganyaga

2014. február 13-án kezdem őket kiküldeni

Az elmúlt időszakban egyre több ősi hely vált “élővé”, mutatta meg rejtett misztériumainak egy részét. Sok ősi egyiptomi templom is megnyílt, és átadott csodálatos gyógyító energiákat, ami nem meglepő, hiszen az ősi Egyiptom az atlantiszi tudást egyik megőrző szakrális föld.

A február elsejei gyógyító energia egyik kapuja Szakkara lépcsős piramisát körbeölelő gyógyító szentély volt. Ide utaztunk el együtt az Atlantiszi Gyógyító Esten, és kapcsolódtunk az érkező tanításokkal.

A február elsején megérkezett energiákhoz négy hanganyag segítségével kapcsolódhatsz:

Az elsővel az önmagaddal szembeni szigorúságot cserélheted le kegyelemre * A második segít belehelyezkedni abba az atlantiszi testtartásba, amelyben a szívcsakra automatikusan megnyílik * A harmadik az elmét elpihentető kígyó-táncot ébreszti benned * A negyedik összekapcsol azon atlantiszi életeddel, amelyben élted a mindennapok Édenkertjét

A gyógyító este  hanganyagát kedvezményes 3500Ft-os áron tudod megrendelni február 13-ig.

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyn szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *

A beáradó gyógyító energiák második lépcsőjében atlantiszi személyes gyógyítói erőinkkel kapcsolódhatunk össze. Ha ebben a gyönyörű tudattágulásban – amiben ma élünk – gyógyítói, segítői szerepben  tevékenykedsz,  vagy úton vagy ezen szerep felé, és rezonálsz az atlantiszi energiákra, akkor nagy valószínűséggel annak idején, Atlantisz valamely időszakában szintén tevékenykedtél már ebben a szerepben, és vannak olyan emlékeid, melyek felszínre hozatala a mai tevékenységedet is felemeli.

Ha úgy érzed, hogy tudok neked ebben segíteni, akkor még választhatsz az alábbi időpontok közül:

Atlantiszi Gyógyítói Emlék Csatornázás

A csatornázást rövid beszélgetéssel kezdjük, majd Lélek-Összekapcsolódással hangolódom a Lelked ezen emlékéhez és hanganyagban rögzítem azt. A hanganyagot hallgatva ezen emléket és a hozzá kapcsolódó gyógyítói erőt áthozhatod a mai tér-időbe. A csatornázáshoz skype-ra van szükséged.

Ezekből az időpontokból választhatsz:

február 16. 15:00-16:00, 16:15-17:15, 17:30-18:30 * február 17. 18:00-19:00, 19:15-20:15, 20:30-21:30 * február 19. 18:00-19:00, 19:15-20:15, 20:30-21:30

A csatornázás részvételi díja 11 000Ft.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, a skype címed, a választott időpontot, és az ATLANTISZI-GYÓGYÍTÓ: kriszta@vereskriszta.com