A történelem nem az, ami történt, hanem, amit leírtak róla. És akkor még nem is beszéltünk azon korokról leírtakról, ahonnan nem maradtak írásos emlékek, csak tárgyak és hozzájuk tartozó gazdag szimbólumrendszer. Az emberiség történelmének békés időszakát egyszerűen elhazudták tőlünk, és ezzel az ártatlanságot vették el tőlünk.

“A szeretet az, amivel megszületünk. A félelem az, amit megtanulunk. A spirituális út a félelmek és előítéletek elfelejtése és a szívünk artatlansagszeretetre való megnyitása.” – mondja Marianne Williamson.

Sok ember abban a hitrendszerben él, hogy mindez nem így van, hogy az ember alapból hatalomvágyó, önző, irigy….és sorolhatnám napestig mindazt a negativitást, amit az emberi természethez kapcsolnak sokan. És mivel szerintük az ember alapból ilyen, ezért természetesen védekezésre kell alapoznunk a világunkat, jó sok szabályt és törvényt kell kitalálni, hogy egymás mellett létezni tudjunk.

Mindig elszomorít, amikor ezt hallom, mert tudom, hogy a gondolat teremt, és más gondolatok választásával teremthetnénk egy sokkal szebb Világot.

Erre azt szokták mondani az emberek, hogy na igen, de ők realisták, és nem rózsaszín ködben élnek.

Hmmm. A legtöbb ember nem tudja, hogy létezett az emberiség történelmében egy olyan idő, amikor békében éltünk, háborúk nélkül, szociális és nemi hiearrchia nélkül.

Vannak olyanok, akik, ha hiszik is ezt a világot, akkor is olyan régmúltba helyezik – Lemuria, Atlantisz, Avalon, Édenkert -, ami mára leginkább csak legenda, ábránd. És nem lehet bizonyítani a létezését. És aminek nem lehet bizonyítani a létezését az nincs. Legalábbis sokan így gondolják.

A ÚjKőkor időszaka nem legenda, régészeti leletek tömkelege bizonyítja a több, mint 5000 éven keresztül létező békés, szociális és nem hierarchia nélküli létezést, szerte a Világon. Mégis kevés ember hallott erről, mert le lett tagadva, másként tanították nekünk.

A hatalmat hosszú ideje birtoklóknak érdeke, hogy ne ismerjük saját ártatlanságunkat és ne tudjuk, hogy mit teremtettünk már ebből az ártatlanságból korábban. Ha ezt tudnánk és újra-teremtenénk, akkor ki szolgálná ki őket, honnan lenne a hatalmuk.

Ha neked is célod a békében, szociális és nemi hierarchia nélküli világ építése, az ÚjFöld megteremtése, akkor várlak Téged júniusi szertartásomon:

ÁRTATLANSÁG Szertartás

2014. június 22. 19:00-21:30

A Nyári Napforduló tűz-energiájában idézzük a tüzeket, amiket békében élő őseink gyújtottak és őriztek. Ezzel a tűzzel tápláljuk az ártatlanság fényét önmagunkban és megtisztítjuk vele a látást, hogy észrevegyük másokban. Mindezt megszenteljük az egyik atlantiszi gyógyító térben az Unikornis energiájával.

MEGHOSSZABBÍTOTTAM A KEDVEZMÉNYES HATÁRIDŐT!  A szertartás kedvezményes részvételi díja 3400Ft, ha jelentkezésed és befizetésed június 6-ig megérkezik.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Budapest tartózkodásom alatt három szertartást tervezek. Két szertartás kedvezményes részvételi díja 5900Ft, három szertartás kedvezményes díja 7900Ft, ha jelentkezésed és befizetésed június 19-ig megérkezik!

A szertartásokról részletekért kattints a szertartás nevére: “Szerelem Zikr” Szertartás, SZENT HARAG Szertartás

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik szertartásra jelentkezel (Ártatlanság, Szent Harag, Szerelem Zikr): *