Mi az árnyék? Mindaz, amit sötétnek és súlyosnak érzékelek, nem szeretek magamban, másokban. Mindaz, amitől menekülök, de kísér, nem tudom elhagyni. Lehet, hogy ezen inkarnáció óta kísér, de lehet, hogy más sok sok élet óta.

Árnyék az, amit nem tudok magamnak megbocsátani, ezért a tudattalan mélyére tuszkolom, és ahonnan előtör a legváratlanabb pillanatokban. És arnyektancilyenkor ismét harcba kezdünk, le akarjuk győzni, el akarjuk pusztítani.

De ahogy Marianne Williamson mondja a sötétséget nem tudom szétverni egy baseball ütővel, de tovatűnik, amikor felkapcsolom a villanyt.

Ez a villany, amelynek fényében az árnyék feloldódik, tovatűnik a szeretet. Ez lehet ellentmondásnak hangzik, szeretni valamit, ami taszít, amitől szabadulni szeretnék. De valójában nem az. Eddig bármilyen nem szeretett részemtől – és az árnyék a részem – próbáltam szabadulni az egyre nagyobbra nőtt, de a gyakori megszeretgetése viszont megszelídítette és belesimította Lényem fényes részébe.

2013. novemberében ezzel az energiával utaztunk egy szertartásomon, melyet hanganyag formájában is megrendelhetsz:

ÁRNYÉK-TÁNC SZERTARTÁS Hanganyaga

Mozgás, tánc és vizualizáció segítségével megidézzük a boszorkány-erőt, amely egyenlő Önmagunk vállalásával, a Lelkünk követésével, elengedjük ezen erőhöz kapcsolódó félelmeket. Majd a testünk teréből boszorkány-üstöt teremtünk, melyet a szívcsakránk szeretet-energiájával töltünk meg. A boszorkány üstjében a régiből új születik, az, ami gyengít erővé alakul.

A hanganyagot most kedvezményes 1000Ft-ért rendelheted meg, május 15-ig! (a hanganyagot május 16-án küldöm ki)

FIGYELEM! Átjött egy üzenet Jézustól MEGVÁLTÁS címmel, amely abban segít – többek között – hogy kiemelkedjünk azon mintázatok újrateremtéséből, amik önmagunk vállalását veszélyessé teszik. Ezt a hanganyagot is megkapod május 16-án az Árnyék-Tánc Szertartás Hanganyagával együtt.

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTS KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *