“A legszebbnek” – ezt írták arra az aranyalmára, melyet a három görög Istennő közé dobtak, és felkérték Párisz királyfit, a legszebbnek tartott férfit, hogy döntse el melyik Istennőt illeti az aranyalma. Héra, Pallasz Athene és Aphrodite versengeni kezdtek egymással, mindegyik akarta az aranyalmát, és a “legszebb” címet. Mindegyik ígért a királyfinak valamit az almáért cserébe. Aphrodite, a szerelem és szépség Istennője a Föld legszebb nőjének szerelmét ígérte. Párisz neki adta az almát.

Egy aprócska történet a görög mítoszokból, és persze a mítoszok nem pusztán mesék, történetek, hanem tükrözik az aranyalmaemberiség belső világának, életképének valóságát.

Ki dönti el ki a legszebb? Van-e ilyen? Lehet-e külső forrás ennek elbírálója? Mitől leszünk szépek? Miért versengenek a nők egymással? Miért okoznak egymásnak rengeteg sérülést, hogy a férfi kegyét elnyerjék? Egyáltalán miért verseng a nő a férfi kegyéért, ahelyett, hogy élné önnön női szépségét és azt ajándékozza meg vele, aki azt megérdemli, értékelni tudja? Miért szakadt sokfelé a nő? Miért van elválasztottságban feleség, a vonzó, vágyat ébresztő nő és az intelligens nő?

És ami fontosabb, kell-e ezt így tovább vinnünk, vagy ideje mást választanunk?

Ha az érzed, hogy számodra ideje van, akkor várlak áprilisban:

ARANYALMA Szertartásos Work-Shop NŐKNEK

2016. április 13. 17:00-21:00

Várlak Téged, ha keserítette már meg életedet női versengés. Várlak Téged, ha újra és újra beleesel abba a mintázatba, hogy harcolsz a férfi figyelméért. Várlak, ha nem érzed magad eléggé szépnek, értékesnek, vonzónak, vagy újra és újra elbizonytalanodsz. Várlak, ha szétválasztottságban érzed magadban a különböző női szerepeket, vagy azt éled meg, hogy mások azok elválasztottságában látnak téged. Várlak, ha megtalálnád szépséged forrását belül.

A szertartásos work-shop kedvezményes részvételi díja 5900Ft. Jelenkezésedet 2500Ft előleg kifizetésével tudom elfogadni.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Pontos címed: *
Telefonszámod: *