“Én vagy Ő, aki mindig volt, van és lesz. Halandó fátylamat még fel nem lebbentette.” – Saisban, az Ősi Egyiptom egyik városának Ízisz Szentélyében volt olvasható ez a felirat.

Évekkel ezelőtt hallottam először ezt a mondatot egy előadáson, és a szívemet átjárta a vágy, hogy Ízisz fátyla mögé pillanthassak. Akkor még azt hittem, hogy Ízisz volt az Ősi Egyiptomi évkör középpontot tartó Istennője, aztán isisEgyiptom földjén, az ősi Templomokat először bejárva megértettem, hogy Ízisz maga Egyiptom földje. Amikor itt lépek, Ízisz testén lépek.

Az elmúlt három évben rengeteg utazást tettem a fátyol mögé. Illetve, ahogy Ízisz volt, van és lesz, teszek a mai napig és kétségem sincsen afelől, hogy még rengeteget teszek majd.

Egyiptom örök, és a fátylak mögé rejtett misztériumai is az öröklétben várják azokat, akik a halandóság hitrendszeréből kilépve, átlépnek oda, ahol az öröklétünk lakik: a LÉLEKBE.

Mindig hálás leszek azért, hogy nem volt sok előre megszerzett tudásom Egyiptomról, mert így nem voltam előre befalazva az elme magyarázatai közé, hanem felfedezhettem mindent a Lélekből, kapcsolódhattam Ízisz földjének Lelkével a Lelkemből, és így az ősi templomok és az ősi helyek szép lassan elkezdték feltárni, megmutatni a fátyol mögé rejtett misztériumaikat.

A gizai fennsík három piramisa nem temetkezési hely volt, a piramisok eredetileg nem temetkezési helynek épültek, az egy más kérdés, hogy a későbbiekben a Nagy Piramis energetikáját követve építettek piramis alakú temetkezési helyeket azért, hogy a hely rezgése segítse a Lelket a másik Világba való átlépésbe, úgy ahogy a Nagy Piramis az élőt segíti.

A temetkezési templomoknak titulált templomok sem azért épültek, hogy emléket állítsanak a fáraók és királynők nagyra nőtt egójának, mindegyik helyen szépséges beavatási kódokat őriz, amellyel össze tud kapcsolódni az, aki elmét elengedve, Lélekben lépve közelít.

Sorolhatnám oldalakon keresztül mindazt, amit Ízisz fátylai mögött járva Egyiptom odaadott. Részleteit már át is adtam meditációk formájában, de persze a személyes élmény, a személyes összekapcsolódás teljesen más.

Tudod és érzed, ha hívnak Téged Ízisz fátylai, tudod és érzed, ha rejt számodra valamit ez az ősi Föld. A tavaszi szakrális utazást úgy terveztem, hogy bejárjuk a benne a legtöbb fontos templomot, szakrlis helyet, de a részvételi díja elérhetőbb legyen azoknak is, akiket a hosszabb utak megterhelnének:

Lefátyolozott Ízisz – Csoportos Lélek-Utazás Egyiptom földjén

2018. április 10-17.

hosszabbítás a tengerparton április 17-20.

 

Tervezett program (amely az energiák mozgásával együtt változhat):

április 10.  Repülés Kairóba, transzfer a szállodába.

április 11. Napfelkelte és reggeli a gizai piramisoknál és Szfinxnél, piramisok és Szfinx felkeresése. Szándékainkat megáldó szertartás felukkán -nílusi vitorlás –  a Níluson.

április 12.  Atlantisz Portál, Dahshour Hold-piramisai, Szakkara gyógyító temploma, majd a Szerepaum misztériuma. Este repülés Aswanba, szállás elfoglalása a núbiai faluban.

április 13.   Összekapcsolódás a núbiaiak által őrzött tiszta Atlantiszi energiával Kalabsha núbiai templomában, majd Izisszel Philae Templomában.

április 14.   Abu Simbeli Hathor gyógyító temploma és misztérium iskola, majd a hajón a kabinok elfoglalás. Este Kom Ombo EGYség temploma.

április 15.  Edfui Szent Házasság templom, délután Karnak és Luxor temploma.

április 16.   Királynők Völgye, Hatshepsut temploma, és Királyok Völgye

április 17.  Transzfer a repülőtérre, hazautazás

Hosszabbítás a Vörös-Tengernél:

április 17.  Utazás kora reggel a Vörös Tengerhez, útközben Dandara szépséges Hathor Templomának felkeresése.

április 18-19. Pihenés Gounán a tengerparton.

április 20.   Transzfer a repülőtérre és hazautazás

Akkor érdemes velem utaznod ha nem elmebéli információkat akarsz, hanem felfedeznéd az ősi helyek energiáját, és azt, ami a Lelked és Egyiptom Lelkének találkozásából előbukkan.

Az utat a Lady Egypt egyiptomi utazási iroda szervezi és bonyolítja, én vagyok a spirituális rész vezetője és az energia-folymatok megtartója.

További információért írj nekem: jelentkezem@vereskriszta.com