Nagy Sándor, Kleopátra és Mária Magdaléna. Egy vérvonal? Vagy, ami még fontosabb egy szellemi vonal? Októberben ismét különleges utazásra indulunk, Egyiptom olyan részei felé, ahová az utak általában nem jutnak el…

“És, most, ahogyan a Férfi lovát dél felé fordította és megtette az első lépéseket a homok-tenger felé a Sivatag Harcosában felizzott a tűz, a szívéből indult a láng, mely végiglobogott minden sejtjén. Finoman melegítő belső bizsergéssel izzott fel benne az öröm. Elkezdődött…A Férfi elindult, hogy Királlyá szentelődjék a sivatagi beavatásban.

A Sivatagi Harcosban izzó tűz lángra lobbantotta a homokot, izzani kezdett a sivatag, és az izzásra válaszoltak a Harcosok. A mozdulatlan homokdűnék életre keltek, hullámoztak, ahogyan a Harcosok gyülekeztek, hogy együtt köszöntsék a pillanatot, mely kinyitotta a beavatás útját…

Az izzás, melyet most már az összes harcos szíve és emlékezete táplált végigtáncolt a homokdűnéken és között, elérte a pálmafák zöld tengerében pihenő homokszínű templomot, egyenesen a Papnő szívébe futott. A Sivatagi Harcos női felének szívébe, Lelkében vele egy Papnőjének szívébe. A Papnő elindult, megállt a Templom falának peremén, arcával  és Lénye egészével észak felé fordult. Ugyanabba az irányba tekitett, mint a Harcosa.” (Részlet Az Amazigh Hercegnő című regényemből)

Régóta nagyon hívott Siwa Oázisa. Tavaly novemberben el is zarándokoltunk ide egy kis csoporttal.

Siwa eldugott hely, mélyen bent a sivatagban, a líbiai határ közelében. Igazi zarándoklat eljutni erre a varázshelyre, amelynek az egész ókori világban híres jósdája nemcsak engem szólított, hanem Nagy siwa2Sándort is. Számára az út beavatás volt, saját Isteniségébe, ahogyan azt az Orákulum róla ki is nyilvánította.

Nagy Sándorral indult az egyiptomi fáraók, a Ptolemaioszok vonala, akik közül a leghíresebb Kleopátra. Kleopátra, Ízisz földi megtestesítője, a Lélek királynője. Kleopátrával kapcsolatban több hanganyag is érkezett már, Lélek-eszenciája nem csak engem bűvöl el.

Ahogyan Mária Magdaléna is sokunkra hatással van. Így elképzelheted azt a lelkesedést, ami elindult bennem, amikor rábukkantam arra az elképzelésre, hogy Magdaléna Kleopátra unokája volt. Teljes belső igenlés volt bennem jelen, számomra ez stimmel, és már alig várom, hogy mi nyitja ki magát a novemberi úton.

A tavalyi út rengeteg megértést hozott, és azóta is folyik az emlékezés bennem, mely Az Amazigh Hercegnő című regényemben kerül leírásra.

Siwa, illetve az ide vezető sivatagi út az Ősi Egyiptom királyainak beavató helye volt. A beavatás őrzői és segítői voltak az Amazigh Nép Sivatagi Harcosai és Orákulum Papnői. Mindkét rend a Lemuriai Őrzőkhöz kapcsolódik vissza. Siwa volt annak a férfi-női tengelynek a felső pontja, mely Egyiptomot egyensúlyban tartotta.

Októberben ismét zarándokútra indulunk, Siwa és a Sivatag emlékeiben, Nagy Sándor, Kleopátra és Magdaléna ide kapcsolódó történetében és saját Lelkünk emlékezétének, sors-vonalának nyílásában:

A Sivatag Harcosa és az Orakulum Papnője – Szakrális Utazás Egyiptomban

2017. október 6-14.

 1. nap   Érkezés Kairóba, transzfer a szállodába.

2. nap   Utazás Siwa Oázisba, útközben ebéd Marsa Matrouhban, majd hangolódás Kleopátra öblénél, ott ahol a menekülő Kleopátra megértette, hogy eljövendő társában, szerelmében Nagy Sándor lelke tér vissza hozzá. Majd utazás Siwa Oázisába.

3. nap     Látogatás Siwa múzeumába, amely egy tipikus siwai ház, benne az amazighok használati tárgyai, ékszerei, melyeken keresztül mesél a múlt. Majd jeepes kirándulás a Nagy Homok-Tengerbe, ebéd a homokdűnék között, vacsora nyílt tűznél egy sivatagi táborban. Kapcsolódás az Őrzői Energiával, a Sivatag Harcosainak rendjén keresztül.

4. nap    Siwa óvárosának, a Halottak Hegyének, az Orákulum Templomának és Kleopátra fürdőjének felkeresése. Kapcsolódás az Őrzői Energiával, az Orákulum Papnői rendjé keresztül.

5. nap    Utazás Alexandriába, Kleopátra városába,  szállás a Földközi tengernél.

6. nap    Délelőtt a tengerparton, kapcsolódás Kleopátrával és Magdalénával. A Szerapeum alagúrendszerének, az egykori Alexandrai könyvtár helyének felkeresése. Délután utazás Kairóba.

7. nap    Napfelkelténél kapcsolódás a Föld torokcsakrájához, kilátással a Szfinxre. Reggeli a Nagy Piramis lábánál, Kairó legszebb szállodájában, az egykori királyi palotában. Gizai fennsík piramisainak felkeresése.

8. nap    Látogatás Dahshour Hold-Piramisaihoz, az Atlantisz Portálhoz, Sakkara gyógyító templomába, és a Szerapeum hatalmas szarkofágjaihoz,

9. nap    Utazás Budapestre

A program a tervezett, az energiák változása szerint változhat a napok alakulása folyása.

Akkor érdemes velem utaznod, ha szeretnéd belefeledkezősen felfedezni ezt a földet, belelazulva az egyiptomi életformába, közelről felfedezve az itteni mindennapokat, a kitaposott turista ösvényekről letérve. Akkor érdemes velem utaznod ha nem elmebéli információkat akarsz, hanem azt, ami a Lelked és Egyiptom Lelkének találkozásából előbukkan. Akkor érdemes velem utaznod, ha hív a fent említett hármas és a szellemi vonaluk, és kész vagy rendhagyó módon, a Lélek jós-üzenetein keresztül beleutazni a történetükbe.

Magdaléna Siwai kapcsolódásáról részletekért ide kattints!