Még a nyáron, amikor elkezdtük  az Allah 99 nevével tett utazásokat, mesélte nekem a Kedvesem, hogy Egyiptomban azok, akik a saját kis üzletükben dolgoznak, minden nap úgy nyitják ki a boltjaikat, hogy a nyitás előtt Isten bőséget árasztó kezeinek áldását hívják meg 4 név éneklésével.Már pár napja motoszkált bennem, hogy Allah nevein keresztül a bőség meghívásával mondjak most már búcsút minden maradék, olykor még elő-előbukkanó pénzzel és anyagiakkal kapcsolatos félelmemnek.

A tegnapi nap elvitt a cselekvésig, megkértem a Kedvesem, hogy segítsen ebben, és ő azt javasolta, hogy induljunk el egy közös útra a négy név rezgésén keresztül. Ma ezt először meg is tettük, és gyönyörű mantrás-vizualizációs bőség-hívó imádság született a közös éneklős-meditációnkból.

Ezt a mantrás-vizualizációs bőséghívó imádságot most kedvezményes áron rendelheted meg:

YA KARIM – Bőség és Hála Meditációk

Az Al Fattah, Al Alim, Al Razzak és Al Karim nevekből összefont meditáció négy erőteljes rezgést hív, be az életedbe. A rezgések segítségével megérkezel oda, hogy a görcsbe-rándító félelmek helyett megnyílj, elhidd, hogy az Isteninek, az Univerzumnak minden helyzetben van megoldása, megpihenj az így benned nyíló térben és átengedd magadon a Forrásból folyamatosan áramló bőség-energiát.

A négy névvel való együtt utazásomból kibomló folyamatból született még egy hanganyag, ami a négy néven keresztül behívott erőteljes rezgést összefonja a szívből kibomló hála folyamával, amely tovább tágítja a bőség beengedésére való nyitottságunkat.

A meditációs hanganyagok ára 1900Ft. KEDVEZMÉNY! A hanganyagot április 29-ig kedvezményes, 1000Ft-os áron rendelheted meg.

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Pontos címed:

*
Telefonszámod:

*

A Ya Karim Hála Meditációt az én személyes folyamatom hívta életre. A meditáció még hatásosabb akkor, ha a te személyes, pénzzel és bőséggel való folyamatodon alapszik. A meditációs anyagot megrendelheted saját személyedre szólóan is. A személyes hanganyag ára 5300Ft.

A személyes hanganyag megrendeléséhez írj nekem emailt a kriszta@vereskriszta.com email címre. (A válaszlevélben jelzem majd neked, hogy mire van szükségem tőled a hanganyag elkészítéséhez.)