Minden negativitás a félelemből születik…De nincsen olyan félelem, amit a szeretet ne oldana fel…Ha szeretnénk kilépni a félelemből, akkor a megoldás nem a harc, hanem az, hogy kicseréljük szeretetre. (Marianne Williamson)

Amit Marianne Williamson ír, hogy a félelmet kicseréljük szeretetre a világ legegyszerűbb megoldása minden problémára. És semmi külső segítségre nincsen szükséged hozzá. Elég vagy hozzá TE MAGAD.

A Szeretetbe való visszatérés a gondolkozásból való kilépés és a szív terében visszateresaszeretetbevaló megpihenés. Először nehéznek tűnik, mert az ego által vezérelt elme a legtrükkösebb módon próbálkozik azzal, hogy visszarántson az agyalásba és gondolkozásba. De a Szeretet mellett való elköteleződéssel egyre jobban halkul az elme hangja, és egyszer csak arra eszmélsz, hogy ott vagy abban a békés tágasságban, melyet nevezhetünk szeretetnek is.

Milyen ez a tágas tér, amely a szeretet. Nincsenek benne gondolatok, csak határtalan életöröm, hála, kinyújtózás és annak a mély bizonyossága, hogy minden rendben és minden a legjobb úton halad. És ebből a térből kinyílnak a megoldások maguktól :-)

Hívlak téged egy újabb együtt-utazásra, ha szeretnéd a félelmet szeretetre kicserélni:

Visszatérés a Szeretetbe – 11 általam kipróbált és használt meditációs gyakorlat a szeretetben való megpihenésre

A hanganyagokat november 11-én az ÚjHold energiájában küldöm ki ismét

A 11 meditációs hanganyag ára  2100Ft, november 10-ig tudsz jelentkezni.

A Szeretet hanganyagokkal egy napon kezdem újra küldeni az azt jól kiegészítő ítéletekből kilépni segítő hanganyagokat is:

“KILÉPEK AZ ÍTÉLETEKBŐL” Online Kurzus

november 11-én, ÚjHoldnál kezdem küldeni ismét

7 meditációs gyakorlatot küldök, mindegyikkel 3 napon keresztül gyakoroljuk az ítéletekből való kilépést, elménk megtisztítását, a belső békében való megpihenést. A 21 napos folyamat végén kapsz még egy nyolcadik, összegző meditációs gyakorlatot, amellyel a teremtő erőid pozitív felhasználása mellett dönthetsz.

A kurzust kedvezményes áron (2100Ft) rendelheted meg november 10-ig.

KEDVEZMÉNY! A Visszatérés a Szeretetbe és Kilépek az Ítéletekből hanganyagok együttes díja 3500Ft, ha megrendelésed november 10-ig megérkezik.


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik kurzusokat szeretnéd (Visszatérés a Szeretethez, Kilépek az Ítéletekből, mindkettő):

*