„Az első menstruációval a lány lépést tesz a bölcsesség felé. A menstruáció évei során a nő gyakorolja a bölcsességet. A menopauzával pedig ő maga válik e bölcsesség erejévé.” (indián bölcsesség)

A menstruáció nem pusztán biológiai folyamat, sokkal mélyebb annál, a női lélek megszentelt történése, lehetőség női létünk vermiszteriumszakralitásának megélésére és a menstruációs vérben továbbadott sokezer éves női bölcsességgel való összekapcsolódásra.

Mégis sok lány és nő szenved a menstruációtól, mentális, de sokszor fizikai módon is. Ma már nem csak PMT (elő menstuációs feszültség) létezik, megjelent a PMS, az elő-menstruációs szindróma, sőt vannak nők, akiknél a tünetcsoport olyan súlyos, hogy kialakul a PMDD, azaz elő-menstruációs dysphoriás betegség.

Volt olyan időszak az életemben, amikor én is megszenvedtem a menstruáció előtti pár napot, olyan voltam, mint egy kirobbanó vulkán, általában ilyenkor törtek ki nagy veszekedések a párkapcsolatomban is, hiszen ebben az érzékeny időszakban nyitva van a tudattalan kapuja, és egy csomó eltemetett történet, érzés bukkan a felszínre. És ez csodálatos, mert ha tudatában vagyunk a ciklusunk mögötti energiáknak, lelki folyamatoknak, akkor azok nem feszültté és beteggé tesznek, hanem hatalmas, életünket átalakító erőt találunk bennük.

Október 1-ig kedvezményesen rendelheted a hanganyagokat, melyek segítenek a menstuációs ciklus ajándékaival kapcsolódni!

Ha szeretnéd tudatosan megélni a menstruációs ciklusodat, szeretnéd hátrahagyni a menstruációval kapcsolatos negatív hitrendszereidet, és szeretnéd a tested ezen történését Lelki szinten, Téged gazdagítóan megélni, akkor várlak Téged  kurzusomon:

HOLDVÉR KURZUS + Menstruációs Hanganyag

2020. október 1-ig kedvezményes áron rendelheted őket

A kurzus három részből áll, a Holdciklusokhoz kapcsolódóan kapod az írásos- és hanganyagokat. Három írásos anyagot küldök neked, amely segít megérteni a menstruációs ciklusod és a Hold ciklusa közötti kapcsolatot, és a ciklus különböző szakaszaihoz kapcsolódó energetikai történéseket. Információt kapsz arról, hogy hogy látták és élték meg ezeket a szakaszokat azon női őseink, akik még élték a női vér bölcsességét, és tanácsokat arra, hogy hogyan ültetheted át a régi segítő szokásokat a mai modernebb időkbe. A három hanganyag pedig segít összekapcsolódni a Hold ciklus (Sötét Hold, ÚjHold, TeliHold) energiáival, az ősi női bölcsességgel, hogy menstruációs ciklusod minden szakasza ezentúl téged építő legyen.

A Menstruációs hanganyaggal  kifejezetten a menstruációs fájdalmat tudod kezelni, enyhíteni.

A kurzus kedvezményes részvételi díja 3600Ft,  de most október 1-ig kedvezményes 2200Ft-os részvételi díjért rendelheted.

—–

A női lét minden nagy fordulópontjához vér kapcsolódik. A lány nővé érése az első menstruációval kezdődik, a szeretői minőség megélése az első szeretkezéssel vérrel jár, az anyává válás folyamatában vér kíséri a gyermek megszületését, és végül a vér elmaradása jelzi a nő bölcs asszonnyá válását. Régen ezek a fordulópontok megkapták a kellő figyelmet, szertartások kísérték a nőt a különböző minőségekbe lépésbe. Minden nagy fordulópont változást jelent és sokkal könnyebb ezekbe a változásokba belelépni úgy, hogy az megkapta a megfelelő figyelmet, teret és segítő energiát. Ebben segítenek a szertartások.

A mi női létünkből elmaradtak ezeket a női vérmisztériumokat megáldó szertartások. Ha szeretnéd őket pótolni, akkor szeretettel ajánlom Neked a következő hanganyagokat:

NŐI VÉRMISZTÉRIUM HANGANYAGOK

2020. október 1-ig kedvezményes áron rendelheted őket

A négy hanganyag tulajdonképpen négy szertartás, mely segít kilépni a tér-időből és összekapcsolódni azon idők energiáival, amikor a női lét szentségét tisztelte nő és férfi, felnőtt és gyermek. Segít áthozni a saját életedbe ezen idők szertartásainak erejét, és általuk a női létezés különböző minőségeinek megélését másik szintre emelheted.

A négy hanganyag négy szertartás: Első Menstruáció * Első Szeretkezés * Szülés * Menopauza

A hanganyagok részvételi díja 6600Ft, de most október 1-ig kedvezményes 4400Ft-os részvételi díjért rendelheted.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! A Holdvér és Vérmisztérium Hanganyagok együttes részvételi díja 5500Ft.

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Holdvér, Vérmisztérium, mindkettő): *