“De én azt tanultam, hogy minden körülmények között önmagam legyek. Nem hajtottam fejet a templomnak és a rabbiknak. Csak az Istenek előtt hajoltam meg. Tiszteltem a többieket, de nem engedtem, hogy rávegyenek arra, hogy olyan módon viselkedjek, ami nem egyezett a belső igazságommal.”

Magdaléna szavai önmagáról, Flo Aevia Magdalena Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története című könyvéből.

Magdaléna szavai aktuálisabbak mint valaha. Egyre nehezebbé válik mindannyiunk számára, hogy más éljünk, mint, ami a VALÓDI bennük. Mint, marymagdalene1ami a Lélek bennünk. Egyre nehezebbé válik a Világ felé megfelelni, úgy tenni, mintha, nem felvállalni önmagunkat.

MI A VALÓDI AZ ÉLETEDBEN?

És ezt a kérdést még sokszor fel fogja tenni az Univerzum mielőtt belépünk 2017-be.

Az Univerzum életed történésein keresztül kérdez. Azon keresztül, hogy felkavarodik ez-az, és a felkavarodásban ott a kérdés, mi a valódi, mit viszel tovább.Jól nézz hát körül abban, ami felkavarodott. Észre fogod venni a Valódit, azt, ami EGYütt énekel a Lelkeddel. Azt vidd tovább, a többit finoman lélegezd ki.

Őseinknek az új év november elsejére virradó éjjellel kezdődött. Az Ősök Ünnepével. Az Elengedés Ünnepével.

Ilyenkor már majdnem kopaszok a fák, a legtöbb levelet lerázta a szél, és az őszi eső az ezerszínű leveleket lassan belemaszírozza a talajba. Befogadja őket a föld, odaadják levél formájukat a földnek, apró darabokra esnek szét, átalakulnak, és aztán táplálják a tavasszal újra ébredő fákat, belőlük lesznek az új rügyek és levelek.

Ahogy lépünk a november felé úgy fog egyre erősebben visszhangozni a kérdés. Mit a Valódi? Mit viszel tovább? Mit táplálsz?

Ez a folyamat tart egészen a Téli Napfordulóig. Fontos időszak, használd jól.

Ebben megtámogató Lélek-gyakorlatokkal utazhatsz velem:

“VALÓDI VAGYOK” Hanganyagok

Összesen 6 hanganyagot kapsz, az elsőt október 22-én a Tízmilliószoros Napon, az utolsót december 21-én, a Téli Napfordulónál, közben pedig ÚjHoldaknál és TeliHoldaknál. A hanganyagok abban segítenek, hogy megfelelések helyett azt éld, aki a Lelkedben vagy, választásaidat a Lelked vezetését követve hozd, és elengedd mindazt, ami a Lelkeddel nincsen EGYségben.

A folyamathoz csatlakozhatsz november 20-ig. A hat hanganyag kedvezményes díja 7500Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik november 20-ig.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *